Business central seminar

Gratis E-bog om Business Central

Vil du vide mere om Business Central? Så download e-bogen "Genopfind din forretningsproduktivitet med Dynamics 365 Business Central!"
Ny case øens

Ny case med Øens Murerfirma

Læs den helt nye case, som vi har lavet i samarbejde med Øens Murerfirm: "Det betaler sig at have styr på sine informationer." Casen viser hvordan Øens arbejder med elektronisk dokumenthåndtering.
Consit Gruppen

Direktørens indlæg marts 2019

Forårsnyt fra os. I dette nyhedsbrev kan du læse vores nye kundecase med Øens Murerfirma, om Business Intelligence og vores næste seminar d. 20/3 om NAV optimering.
Kom i gang med Business Intelligence (1)

Kom i gang med Business Intelligence

Er du kommet i gang med Business Intelligence? Med BI kan du opdage nye forretningsmuligheder med alle de data du har til rådighed i din virksomhed. BI er ikke kun for de store virksomheder! Mindre virksomheder kan hente rigtig meget viden om forretningen og kunderne, når de begynder at analysere data.
MultiMark CRM Wholesale

Seminar MultiMark CRM Wholesale

Kom til seminar d. 7/5-19, og find ud af hvordan din virksomhed kan få velorganiseret salgsarbejde og overblik over alle jeres salgsaktiviteter med CRM udviklet specielt til wholesale.
consit gruppen

Optimer brugen af din Dynamics NAV løsning

Kom til seminar d. 20/3 og bliv klogere på hvordan du kan optimer brugen af din NAV. Kom og hør hvordan Jet Global kan hjælpe dig med at udnytte de data du allerede har tilgængelig i NAV.
kundecasecobe

Ny kundecase på ERP - COBE arkitekter

I samarbejde med COBE arkitekter, har vi lavet en case, som viser hvordan vi hjalp COBE med at styrke samspillet mellem deres IT-værktøjer.
Consit Gruppen

Vi søger en ERP-konsulent

Dynateam søger en ERP-konsulent, der kan indgå i tæt samarbejde med vores øvrige konsulenter og kunder. Du bliver ansvarlig for at levere konsulentydelser af høj kvalitet til vores kunder. Opgaverne omfatter bl.a. rådgivning, implementering, support og undervisning.
Consit gruppen

Vi søger en Projektleder

Vi søger en dygtig projektleder til at styre vores spændende kundeprojekter. Du får ansvaret for at lede vores ERP-projekter fra start til slut i tæt samarbejde med vores erfarne ERP-konsulenter og udviklere.
Business Central seminar

Business Central seminar

Kom til seminar d. 5/3-19 og få en introduktion til Dynamics 365 og Business Central. Vi viser dig bl.a. hvordan du kan sende tilbud, opretter ordre og sender en faktura direkte fra og Outlook du bruge dine data til at træffe gode beslutninger