Business Intelligence - Uafhængig rådgivning

Uafhængig og professionel rådgivning om Business Intelligence (BI)

Business Intelligence er et begreb, der dækker et bredt spektrum af softwareløsninger, som trækker data ud af et eller flere kildesystemer, transformerer dem til noget enklere, og indsætter dem i en ny database eller struktur som er lettere for slutbrugere at anvende til rapportering og statistik.

Et fællestræk er, at BI bruges til at skabe overblik over virksomhedens mange data. Værdien i Business Intelligence opstår ved at inddrage virksomhedens vigtigste data indenfor f.eks. Økonomi, Salg, Produktion, kundedatabaser, timeregistrering samt løn.

Ledelsesrapportering og beslutningsstøtte er ofte et svagt og overset område i de ERP-løsninger som mange virksomheder i dag har. Også i forhold til de øvrige forretningsløsninger, er Business Intelligence generelt underrepræsenteret.

Den rigtige BI-løsning er i dag et uundværligt værktøj for alle virksomheder, der vil have et opdateret overblik over forretningen, samt træffe beslutninger med rettidig omhu, baseret på fakta, prognoser og det korrekte datagrundlag.

Vores senior konsulenter har mange års erfaring med BI-løsninger og arbejder med flere forskellige værktøjer. Vi samarbejder med verdens førende producenter af Business Intelligence software.

Vi er derfor jeres uafhængige rådgiver og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til lige netop jeres behov.

SAS Institute

På verdensplan anvender 65.000 virksomheder i 135 lande BI løsninger fra SAS Institute.

Nogle mennesker opfatter data som tørre tal, men i virkeligheden er data din organisations centralnervesystem. Dine data indeholder skjult indsigt, som du kan bruge til bedre ledelse og styring. Og de forsøger at fortælle dig en historie.

SAS hjælper dig med at afkode budskabet.

Som den førende leverandør af business analytics software og -services, kan SAS hjælpe dig med at skabe indsigt, som giver dig et nyt perspektiv på din virksomhed. Du kan se hvilke tiltag, der virker, rette op på det, der ikke fungerer og udforske nye muligheder.

SAS hjælper dig med andre ord med at omdanne dine mange data til konkret viden, som du rent faktisk kan bruge til noget.

Oracle BI

Oracle er verdens største virksomhed inden for virksomhedssoftware. Virksomheden blev grundlagt af Larry Ellison i 1977 og har hovedsæde i San Francisco.
Oracle har i dag over 250.000 kunder på verdensplan og 3.000 på det danske marked.
Foruden markedets bedste softwareløsninger tilbyder Oracle også de bedste kompetencer til rådgivning og implementeringsstøtte til kunder og partnere.

Consit Gruppen er Gold Partner, hvilket er Oracles højeste partner certificering. Oracle har markedets største udvalg af softwareprodukter.

Crystal Reports

Crystal Reports er et intuitivt og brugervenligt BI værktøj.

Vi er specialister i Crystal Reports, og vores konsulenter kan derfor hjælpe dig på alle niveauer.
Vi kan tilbyde hjælp til at få identificeret præcis hvilke informationer rapporterne skal indeholde for at dække lige præcis din virksomheds behov.

Derud over kan vi selvfølgelig også tilbyde hjælp til selve bygningen af rapporterne.
Udover at tilbyde Crystal Reports konsulentassistance, udbyder vi også kurser i Crystal Reports for enkeltpersoner såvel som grupper.

Ønsker du at købe Crystal Reports licenser eller maintenance, er vi også den oplagte partner, da vi har ekspertviden omkring Crystal Reports og samtidig er autoriserede forhandlere af Crystal Reports licenser.

Office Solutions

Excel indeholder værktøjer som er velkendte. Det er muligt at lave opslag via formler, betinget formatering og andre meget nyttige redskaber. Excel indeholder også mange andre mindre kendte værktøjer som vi gør brug af i udviklingen af Office Solutions løsninger.

Disse værktøjer kan være særlig velegnet til at opsamle data fra forskellige filer, så som prislister, kurslister og kundelister, som Excel opsamler og præsenterer på netop den måde du ønsker det.

Alt sammen ved at trykke på én knap i Excel. Stor tidsbesparelse og frigivelse af ressourcer til andre opgaver.

Hvad kunne en løsning for eksempel være?:

Som udgangspunkt kan alt udvikles, og det er kun fantasien sætter grænserne!

Vi har set Office Solutions anvendt til f.eks.:

Tilbudsgivning:
Automatisk prisberegning og indsættelse af standardtekster som er betinget af tilbuddets indhold. Resultatet bliver leveret i forskellige formater. En pdf lige til at sende til kunden med selve tilbuddet, og tilbuddet gemmes i en database for senere avanceberegning.

Tilbudsoversigt:
Alle tilbud der er lavet i applikationen er gemt, og du kan se en fuld liste over tilbud som udestår. Nemt, hurtigt og lige til at gå til.

Pipelinestyring:
Applikation der hjælper sælgere til styring af pipeline, salg og fakturering. Optimerer hverdagen for sælgeren, som udnytter sine ressourcer langt bedre ved at lade teknologien udføre de trivielle og ”kedelige” opgaver og derfor kan fokusere på det væsentlige.

Afstemning.
En Excel applikation som kan afstemme timesedler og modsvarende fakturaer.


Vil du vide mere? 

Kontakt os på info@consit.dk eller tlf. 70 20 20 69. Du kan også udfylde kontaktformularen

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.

Emne

Din besked