fbpx

Praktikant til Udviklingsafdeling

Consit Gruppen søger en praktikant til vores Udviklingsafdeling

Praktikken er for dig, der læser til webudvikler, softwareudvikler eller lign. og som skal i ulønnet praktik i forbindelse med dit studie. Vi arbejder med mange forskellige udviklingsopgaver. Blandt andet udvikler vi på vores eget CRM-system, MultiMark CRM og FICS, et sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH).

Lyder dette som noget for dig?

Det forventer vi af dig

  • Du kender måske til: frontend, GUI, design, usability. Men du behøver ikke kende til det hele, bare du er åben for at lære.
  • Du trives i et uformelt miljø, hvor vi ikke tager os selv alt for højtidelige. Til gengæld skal du være yderst seriøs omkring opgaverne og have lyst til at lære nyt hver dag.
  • Vi forventer også, at du er lærenem, initiativrig og kommer med masser af gåpåmod.
  • Du tør stille spørgsmål når du er i tvivl om en opgave.
  • Du kommer med den nyeste viden indenfor dit felt, og bruger din viden til at bidrage aktivt med input og ideer.
  • Du er en teamplayer, der også kan tage ansvar og arbejde selvstændigt med opgaver.

Derfor skal du vælge os som dit praktiksted

Hos Consit Gruppen har vi i mere end 20 år leveret IT-løsninger og professionel rådgivning indenfor BI, CRM, ERP, WEB og ESDH. Vi tilbyder dig frihed under ansvar og en praktik, som du selv får mulighed for at præge.

Vi har kontor Albertslund, i helt nye og flotte lokaler, hvor du kommer til at arbejde sammen med meget dygtige og kompetente kollegaer, som kan give dig værdifuld sparring og vejledning, samtidig med at du får masser af praktisk erfaring.

Ansøgning og spørgsmål vedr. praktik

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos Consit Gruppen?

Send din ansøgning og CV til:

Simone Jensen
Marketing Manager
sje@consit.dk
+45 24 63 12 50

Hvad synes praktikanterne om at være i praktik?

Indtil videre har det været meget lærerigt, og samtidig udfordrende at arbejde med markedsføring i et professionelt miljø”.

“Det har været fedt at få ansvar, og at jeg har fået lov til at arbejde selvstændigt. Det har været op til mig selv at strukturere min arbejdsdag og beslutte hvad der er vigtigt og skal gøres først. De ting jeg har lavet er blevet brugt i Consits markedsføring. Det har været godt at se, at de ting jeg har arbejdet på også er blevet brugt af virksomheden”.

Burak Bahadir International Markedsføring og Handel. Var i praktik i Salg/Marketing.

Hos Consit har jeg fået et godt læringsmijlø. Og så er det dejligt at være et sted hvor man som praktikant får frihed under ansvar.

“Jeg har brugt mine kommunikationsevner og oplevet hvordan en hverdag fungerer i en virksomhed. Det er ikke altid det samme som man lærer på skolen, så den erfaring er god at have med”.

Nadia AamandWebudvikler. Var i praktik i udviklingsafdelingen