oracle logo

ORACLE

Oracle er verdens største virksomhed inden for virksomhedssoftware. Virksomheden blev grundlagt af Larry Ellison i 1977 og har hovedsæde i San Francisco. Oracle har i dag over250.000 kunder på verdensplan og 3.000 på det danske marked.
Foruden markedets bedste softwareløsninger tilbyder Oracle også de bedste kompetencer til rådgivning og implementeringsstøtte til kunder og partnere.

Consit Gruppen er Gold Partner, hvilket er Oracles højeste partner certificering. Oracle har markedets største udvalg af softwareprodukter. Oracles ERP systemer er opdelt i moduler, som kan dække alle virksomhedens forretningsmæssige behov, inden for økonomistyring, indkøb, ordrestyring, personale, projektstyring, CRM mv. Oracle har en stor viden, som deles på tværs af den danske organisation og de næsten 50.000 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere på www.oracle.dk

MICROSOFT

Microsoft blev grundlagt af Bill Gates og Paul Allen i 1975. Microsoft er et af verdens største it-firmaer med base i Redmond ved Seattle i delstaten Washington i det nordvestlige USA. Microsoft har været repræsenteret i Norden siden 1985 og har i dag deres danske hovedkontor i Kongens Lyngby.

Consit Gruppen er Gold Partner.

Læs mere på www.microsoft.com

Uniconta logo

UNICONTA

Uniconta er et økonomisystem til mindre og mellemstore virksomheder. Bag løsningen står Erik Damgaard, som er stifter og direktør i virksomheden. Uniconta er en cloud-baseret økonomiløsning, som er kendetegnet ved en intuitiv brugergrænseflade, med mulighed for tilpasning af brugeres selv.

Læs mere på www.uniconta.com

JET Global

Læs mere på www.jetglobal.com

SAS INSTITUTE

På verdensplan anvender 65.000 virksomheder i 135 lande BI løsninger fra SAS Institute. Nogle mennesker opfatter data som tørre tal, men i virkeligheden er data din organisations centralnervesystem. Dine data indeholder skjult indsigt, som du kan bruge til bedre ledelse og styring. Og de forsøger at fortælle dig en historie.

SAS hjælper dig med at afkode budskabet.

Som den førende leverandør af business analytics software og services, kan SAS hjælpe dig med at skabe indsigt, som giver dig et nyt perspektiv på din virksomhed. Du kan se hvilke tiltag, der virker, rette op på det, der ikke fungerer og udforske nye muligheder.

SAS hjælper dig, med andre ord, med at omdanne dine mange data til konkret viden, som du kan bruge til at forbedre din forretning.

Læs mere på SAS Institute

sofier logo

SOFIER A/S

Sofier leverer butiksløsninger til mange brancher og forretninger med vidt forskellige volumen: det gælder både enmandsfirmaet på markedspladsen og kæden med mærkevarer. Den rigtige løsning får kasse, lager, indkøb, bogføring og økonomi til at hænge sammen. En mangelfuld løsning koster tid, ekstra arbejde og giver huller i økonomien. Sofier leverer produkter, der passer til alle de mest udbredte betalingsmetoder og økonomisystemer.

Læs mere på www.sofier.com

Continia logo

CONTINIA

Mere end 500 registrerede partnere verden over i Microsoft Dynamics NAV-økosystemet har erfaring med at levere, implementere og understøtte Continia-løsninger til deres kunder.

I dag anvendes et eller flere af deres produkter i over 7.000 Microsoft Dynamics NAV licenser i hele verden med det klare formål at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.

Læs mere på www.continia.com

tasklet factory

TASKLET FACTORY

I mere end 10 år har Tasklet Factory været på markedet og leveret en løsning som er en Mobile WMS applikation til Microsoft Dynamics AX / 365FO & NAV / 365BC. Deres mission er at optimere kunders arbejdsprocesser og skabe værdi for dem ved at levere de bedste løsninger på markedet.

Læs mere på www.taskletfactory.com

lessor logo

LESSOR

Siden 1972 har Lessor leveret it-løsninger til små og store virksomheder og alle dem, der ligger ind imellem. Lessor sørger for at levere systemer, der minimerer kompleksiteten ved lønadministration og Human Resources.

Over 50.000 virksomheder bruger i dag en eller flere af deres løsninger.

Lessor leverer desuden det førende lønsystem Danløn til mindre virksomheder, som har brug for at lave løn både nemt, billigt og hurtigt.

Læs mere på www.lessor.dk

qbs logo

QBS GROUP

QBS group er det største og hurtigst voksende internationale netværk af Microsoft Dynamics partnere. De supporterer deres partnere – forhandlere og ISV’er – med services, der er målrettet en øget omsætning, lavere omkostninger og forbedret indtjeningsevne. QBS group er officiel SMB Distributor for Microsoft Dynamics.

Læs mere på www.qbsgroup.com

nxm logo

NXM

NxM business Solutions har de seneste 12 år leveret effektive løsninger til håndtering af EDI. NxM har i dag et stort erfaringsgrundlag, og ekspertise på de forskellige branchers EDI-behov, i og med at deres EDI-løsninger er udbredt i mange erhvervssegmenter og brancher i hele Norden.

Læs mere på www.nxm.dk