Partnere

Consit Gruppen har valgt en række strategiske partnere, som gør os i stand til, altid at kunne tilbyde vores kunder den helt rigtige IT-løsning.

OracleOracle

Oracle er verdens største virksomhed inden for virksomhedssoftware. Virksomheden blev grundlagt af Larry Ellison i 1977 og har hovedsæde i San Francisco. Oracle har i dag over250.000 kunder på verdensplan og 3.000 på det danske marked.
Foruden markedets bedste softwareløsninger tilbyder Oracle også de bedste kompetencer til rådgivning og implementeringsstøtte til kunder og partnere.

Consit Gruppen er Gold Partner, hvilket er Oracles højeste partner certificering. Oracle har markedets største udvalg af softwareprodukter. Oracles ERP systemer er opdelt i moduler, som kan dække alle virksomhedens forretningsmæssige behov, inden for økonomistyring, indkøb, ordrestyring, personale, projektstyring, CRM mv. Oracle har en stor viden, som deles på tværs af den danske organisation og de næsten 50.000 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere på www.oracle.dk

Uniconta er et økonomisystem til mindre og mellemstore virksomheder. Bag løsningen står Erik Damgaard, som er stifter og direktør i virksomheden. Uniconta er en cloud-baseret økonomiløsning, som er kendetegnet ved en intuitiv brugergrænseflade, med mulighed for tilpasning af brugeres selv.

Læs mere på www.uniconta.com

microsoft-certified-partner

Microsoft

Microsoft blev grundlagt af Bill Gates og Paul Allen i 1975. Microsoft er et af verdens største it-firmaer med base i Redmond ved Seattle i delstaten Washington i det nordvestlige USA. Microsoft har været repræsenteret i Norden siden 1985 og har i dag deres danske hovedkonto i Kongens Lyngby.

Consit Gruppen er Silver Partner.

Læs mere på www.microsoft.com

SAS

SAS Institute

På verdensplan anvender 65.000 virksomheder i 135 lande BI løsninger fra SAS Institute. Nogle mennesker opfatter data som tørre tal, men i virkeligheden er data din organisations centralnervesystem. Dine data indeholder skjult indsigt, som du kan bruge til bedre ledelse og styring. Og de forsøger at fortælle dig en historie.

SAS hjælper dig med at afkode budskabet.

Som den førende leverandør af business analytics software og services, kan SAS hjælpe dig med at skabe indsigt, som giver dig et nyt perspektiv på din virksomhed. Du kan se hvilke tiltag, der virker, rette op på det, der ikke fungerer og udforske nye muligheder.

SAS hjælper dig, med andre ord, med at omdanne dine mange data til konkret viden, som du kan bruge til at forbedre din forretning.

Læs mere på SAS Institute

formpipe

FormPipe

FormPipe Software LaserNet har med sit fokus på det danske marked og nye teknologier, muligheder og standarder været i stand til at tilbyde velfungerende løsninger op imod eksempelvis OIOXML, Xboks, EDI, PBS m.fl.

Consit leverer, udover traditionel produkt og konsulentbistand på LaserNet, færdige pakker med software, forretningsdokumenter tilpasset den enkelte virksomhed (logo etc.) og dokumentation.

Læs mere på www.formpipe.dk


Vil du vide mere? 

Kontakt os på +45 70 20 20 69 eller udfyld kontaktformularen

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.

Emne

Din besked