ORACLE ERP-LØSNINGER

Consit Gruppen har implementeret Oracle ERP-løsninger i mere end 20 oracle rep løsningår.

Vores ERP-konsulenter har alle mange års erfaring med ERP-løsninger og har ydet konsulentassistance og professionel rådgivning til mange kunder igennem årene.

Oracle er verdens største virksomhed inden for virksomhedssoftware og produkterne er verdenskendt for høj kvalitet og drift stabilitet.
Oracle har i dag over 250.000 kunder på verdensplan og 3.000 på det danske marked.

Consit Gruppen er Oracle Gold Partner. Det betyder, at vores konsulenter er certificeret i Oracle’s produkter og kan yde den bedste rådgivning.

“Oracle Fusion Applications” er Oracle’s nyeste generation af forretningsapplikationer. Den består af en samlet suite af forretningskritiske IT-produkter, som alle har en uovertruffen kvalitet.

Alle Fusion produkterne kan desuden leveres som ægte Cloud-løsninger, hvilket vil sige, at den enkelte virksomhed ikke længere behøver at bekymre sig om den daglige IT drift, men kan fokuserer på at optimere forretningsprocesserne. Samtidig betyder den kommercielle model på Cloud-løsninger, at man betaler løbende for at benytte løsningen.

Oracle Fusion Cloud ERP er ubetinget verdens førende ægte Cloud ERP-løsning.

Case: PenSam

pensam flag

“Jeg oplever Consit som en yderst professionel og kompetent partner i deres tilgang til kunderne. I forhold til change management leverer Consit på et højt niveau. Consit formår at forstå og sætte sig ind i kundernes behov.”

Heidi Corneliussen, forretningsarktitekt, PenSam

Læs casen om hvordan PenSam fik mere værdi ud af sin eksisterende ERP-løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt: Konsulentchef Marianne Nørskov | mgnoerskov@consit.dk | +45 20 88 36 06 eller kontakt os via kontaktformularen