fbpx

Professionel rådgivning i 20 år

Consit Gruppen er en moderne IT- og konsulentvirksomhed, som i mere end 20 år har leveret IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning til vores kunder.

Consit Gruppen består af de tre driftselskaber: Consit A/S, Dynateam A/S og Nordic NDC.

Vores højt specialiserede forretningsenheder er førende indenfor hver deres forretningsområde, og kan derfor tilbyde unikke værdiskabende løsninger, som er udviklet igennem mange års tæt samarbejde med vores kunder.

Vi har nogle af markedets dygtigste og mest erfarne konsulenter, som alle har en indgående forretningsforståelse og en unik specialistviden indenfor vores forretningsområder. Det betyder, at vi kan rådgive kunderne til at opnå markante forretningsfordele og optimal udnyttelse af deres IT-løsninger.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning indenfor følgende områder:

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi sætter en ære i at være de dygtigste og ved, at det forpligter. Vi går langt for, at give vores kunder de bedste løsninger og den bedste service. Med den unikke kombination af faglig ekspertise og forståelsen for kundernes forretning skaber vi langvarige og værdiskabende relationer med vores kunder.

Vi samarbejder med flere end 250 kunder, som både inkluderer store koncerner, offentlige instanser, samt mindre og mellemstore private virksomheder.

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi anvender de førende teknologier og udviklingsværktøjer i vores egne produkter og branche-løsninger.

Desuden har vi indgået partnerskaber og forhandleraftaler med verdens førende producenter på markedet, herunder Microsoft, Oracle, SAS Institute og Uniconta.