fbpx

Professionel rådgivning i 22 år

Consit Gruppen blev stiftet i 1997 og har i mere end 22 år leveret IT-forretningsløsninger, digitale løsninger og professionel rådgivning til vores kunder. Vi er certificeret Microsoft Gold Partner.

Consit Gruppen er koncernselskab for de fire drift selskaber Dynateam A/S, Consit A/S, Nordic NDC og Twins Solutions, som alle arbejder fokuseret på hver deres strategiske forretningsområde.

Vi tilbyder markedets stærkeste produkter og vores konsulenter er blandt de dygtigste og mest erfarne i branchen med en unik kombination af faglig ekspertise, forretningsforståelse og kunde engagement.

Hvad kan vi tilbyde

Vi arbejder indenfor følgende strategiske IT-forretningsområder:

Sådan arbejder vi

Vi sætter en ære i at være de dygtigste og ved, at det forpligter. Vi går langt for, at give vores kunder de bedste løsninger og den bedste service. Med den unikke kombination af faglig ekspertise og forståelsen for kundernes forretning skaber vi langvarige og værdiskabende relationer med vores kunder.

Vi har flere end 250 kunder, som inkluderer både større koncerner, mindre og mellemstore private virksomheder, samt offentlige instanser.

Samarbejdspartnere

Vi anvender de førende teknologier og udviklingsværktøjer i vores egne produkter og branche-løsninger.

Desuden har vi indgået partnerskaber og forhandleraftaler med verdens førende producenter på markedet, herunder Microsoft, Oracle, SAS Institute og Uniconta.