CRM INTEGRATIONER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med en række partnere, omkring bl.a. integration.

For at opnå maximalt udbytte af jeres CRM-system er det vigtigt, at det kan integreres med virksomhedens øvrige software.

Vi kan lave integration til mange forskellige applikationer og leverandører.

Der er mange muligheder for at binde jeres IT-værktøjer sammen. Bland de mest almindelige integrationer er : e-mail, ERP, hjemmesider og telefonanlæg.

Vi har erfaring med integrationsprojekter på følgende: BI, CatMan, Coop, Dagens IDE, effectmanager, Microsoft Office fx Ouutlook, Facebook, LinkedIn og alle ERP-løsninger.

Integration til ERP

Vi kan lave integration fra CRM til alle ERP-løsninger fx NAV, AX, Visma og SAP. ERP integration

Med integration fra dit ERP-system til CRM har du altid overblik over dine kunders salgsordre, fakturaer og historik. Så kan du yde dine kunde den bedst mulige service.

Samarbejdspartnere

VÆRKTØJER TIL SALGSOPTIMERING

effectmanager

effectmanager er et SaaS (software as a service) produkt som henvender sig til detail-leverandører. Produktet er et værktøj til salgs-, kampagne- og sortimentsoptimering. effectmanager håndterer POS-data fra alle kædesystemer, som deler data i Danmark og Sverige.

CatMan Solution A/S

CatMan Solution blev etableret i 2002 med det formål at hjælpe retailere og leverandører i konsumentmarkedet, med at håndtere store komplekse datamængder fra mange forskellige datakilder.

RAPPORTERING – BUSINESS INTELLIGENCE

Vi tilbyder uafhængig rådgivning omkring hvilken rapporteringsløsning der vil være det bedste match til jeres forretning og behov. Vi har flere samarbejdspartnere indenfor BI-løsninger bl.a. Jet Reports.

Du kan læse mere om vores partnere på BI her.

ADRESSELEVERANDØRER

Bisnode

“We are pioneering Smart Data to enable our customers to make Smart Decisions”

Bisnode er Europas største leverandør af smart data og dataanalyse, og lever af at transformere og strukturere data, så deres kunder kan træffe de rigtige beslutninger – både når det gælder kreditvurdering, segmentering og automatisering. Virksomheden er 2.100 dataeksperter fordelt på kontorer i 18 lande, som har det fælles mål at omdanne data, så det skaber værdi for dig og din forretning. Bisnode har adgang til alverdens forskellige datakilder på tværs af landegrænser, hvilket giver de bedste muligheder for at levere netop den viden, du står og mangler.