I år kan du møde Consit på Dansk Byggeris IT Messe 2016. For første gang nogensinde deltager vi som udstiller på IT Messen, der har fokus på IT-værktøjer til bygge- og anlægsbranchen.

Messen afholdes af Dansk Byggeri som, i samarbejde med IT-rådgivningsfirmaet BASIT, har udvalgt en række virksomheder, der opfylder de specifikke krav, som stilles til IT-værktøjer i bygge- og anlægsbranchen. Udstillerne skal kunne levere IT-værktøjer som:

  • Opfylder de IT-mæssige behov og udfordringer, som bygge- og anlægsbranchen har i hverdagen.
  • Er gennemtestede og nøgleklare løsninger, der fungerer fra første dag.
  • Fungerer optimalt, selvom man kun har få IT-ressourcer at trække på i virksomheden.

Ideen med messen er at samle relevante IT-leverandører på ét sted, så de besøgende nemt kan få et overblik over de bedste IT-værktøjer til deres branche, og samtidig møde menneskene bag produkterne. Der er mulighed for at afprøve værktøjerne, sammenligne de forskellige leverandører og komme i dialog omkring faktiske behov.

Målet med messen er at hjælpe virksomheder i bygge- og anlægsbranchen med at blive mere effektive i hverdagen. Ved at tage IT-værktøjer i brug kan virksomheden gøre arbejdsgange nemmere, mere overskuelige og mindske sandsynligheden for fejl. Messen henvender sig primært til beslutningstagere og personer med administrativt ansvar indenfor bygge og anlæg.

 

Praktisk info om Dansk Byggeri IT Messe 2016

Dato: d. 9. februar i Taastrup, d.10. februar i Middelfart eller 11. februar i Aarhus.

Tid: kl. 8.30-15.30.

Pris: gratis for medlemmer af Dansk Byggeri. Ikke-medlemmer: 400,- ekskl. Moms (Du får morgenmad, let frokost, kaffe/kage).

Tilmelding: Arrangementet er afholdt.

Consit har et begrænset antal gratis billetter. Du kan sikre dig en ved at kontakte Christel Rye Nilson, Marketingkoordinator på tlf. 25 21 04 09 eller e-mail: crnilson@consit.dk

 

Vi glæder os til at møde dig på Dansk Byggeri IT Messe 2016!