Microsoft Dynamics brancheløsning til arkitekter

MICROSOFT DYNAMICS BRANCHELØSNING TIL ARKITEKTER

Samspil mellem NAV og integrationer

Dynateam har med Microsoft Dynamics NAV, og en række andre IT-værktøjer, skabt et miljø som er skræddersyet til arkitekter. Løsningen giver bedre overblik over økonomi, ressourcer og minimere den tid du bruger på administrative opgaver.

EazyProject

EazyProject er et brugervenligt projektstyringssystem, skræddersyet til arkitekter, ingeniører og rådgivere. Flere af Danmarks største arkitektfirmaer bruger i dag løsningen.

EazyProject giver dig projektstyring med planlægning (Gantt-kort), ressourceplanlægning, tidsregistrering og fakturering m.v. i et 100% webbaseret miljø.

Med NAV integrationen til EazyProject skal du kun taste projektinformationerne et sted. De mest anvendte data er information om:
• Debitorer
• Kreditorer
• Sager
• Medarbejdere
• Afdelinger
• Faktureringsdata

Document Capture

Arkitektbranchen bruger tit underleverandører. Det betyder håndtering af fakturaer fra disse, samt fakturaer fra øvrige omkostningskreditorer. Fakturaerne registreres i NAV og godkendes af en række godkendere. Document Capture fra Continia er et værktøj, som automatiserer håndteringen af fx fakturaer fra modtagelse, til godkendelsen, og til bogføringen af i Microsoft Dynamics NAV.

Systemet scanner automatisk købsfakturaerne og matcher dem med eksisterende købsordre. Fakturaen sendes til godkendelse hos en medarbejder baseret på opsatte godkendelsesflow.

Du får status på godkendelsesprocessen, i realtid. Godkenderne kan godkende bilag direkte fra deres PC, telefon eller tablet, uanset hvor i verden de er.

Payment Management

Når en leverandørfakturaer er registreret og godkendt i Document Capture, skal den betales. Det hjælper Payment Management fra Continia med.

Løsningen sender betalingerne direkte fra NAV til jeres banks online-system, uden at forlade Microsoft Dynamics NAV.

MICROSOFT DYNAMICS BRANCHELØSNING TIL ARKITEKTER

JetReports – Business Intelligence

Dynamics NAV indeholder en række standard-rapporter. Det samme gør fx. EazyProject. Med JetReports Business Intelligence kan du udbygge rapporteringen, og medtage og vise data fra begge systemer, på samme tid.

JetReports kommer i flere versioner, lige fra de simple rapporter i Excel, til de mere interaktive. Miljøet til de store BI-løsninger bygger på kuber, hvor informationerne analyseres på kryds og tværs.

Løn

Lønninger er en stor del af arkitektfirmaers omkostninger. Lessor Løn integrerer med jeres Microsoft Dynamics NAV løsning eller jeres eksisterende lønsystem. Så er det let at registrere lønomkostningerne i NAV.

Om løsningen

Dynateam har udviklet en løsning specielt til arkitekter. Løsningen er sammensat af standard komponenter som vi har sammensat for at imødekomme de specifikke behov som arkitekt- virksomheder har.

Hver enkel komponent kan sammensættes så det passer til din virksomheds individuelle behov.

Kundecase – COBE arkitekter

cobe

Læs om hvordan vi hjalp COBE arkitekter med at få deres IT-værktøjer til at spille bedre sammen.

”Det var meget vigtigt for os, at det skulle være et økonomisystem, som kunne fungere i samspil med de IT-værktøjer vi i forvejen bruger…”

Kristian Hollmann, Finance Director, COBE

Læs kundecasen her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med præcis de udfordringer I har?

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy og implementere den løsning, som opfylder din virksomheds behov.

HMCKontakt:

Henrik Munch Carlsen

Salgschef

hmc@dynateam.dk

+45 21 84 86 21