Microsoft Dynamics 365 for Sales

Microsoft Dynamics 365 for Sales er en del af Microsofts CRM-løsning. Løsningen giver dig et helt nyt blik på dine kunderrelationer og salgsmuligheder.

Du får ikke bare nem adgang til og overblik over alle dine kunder og kontakter, men også alle dine kunderaktiviteter som møder, telefonopkald og e-mail.

Med Microsofts velkendte brugergrænseflade, som du allerede kender fra Office produkterne, kan du nemt og intuitivt navigere rundt i applikationen.

Du får bedre indsigt i dine kunder og mulighed for løbende at få et “helbredstjek” på dine relationer.

MS CRM

Automatisering og analyse

Med Dynamics 365 for Sales kan du bruge guidede salgsprocesser, som hjælper dig til at være mere effektiv i dit salgsadministrative arbejde. Så kan du bruge mere tid sammen med dine kunder.

Du får overblik over dine KPIer, salgs-performance og pipeline.  Real-time analytics og dashboards baseret på både historiske data og præskriptive data hjælper dig med at skabe kontekst og forudse kundebehov. Så kan du altid være på forkant.

MS Dynamics 365 for Sales

Dynamics 365 for Sales virker på alle typer af enheder, både PC, mobil og tablet. Du kan bruge løsningen både online og offline. Det betyder, at uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde med dine kundedata.

Åben dine salgsdata i Excel og bearbjed dem der, hvis du har brug for det. Når du er færdig, kan du uploade data direkte til Dynamics 365 for Sales, uden at skifte mellem applikationerne.

Brug Sharepoint til at gemme dokumenter, fx. præsentationer i Powerpoint eller andre vigtige dokumenter, som er knyttet til kunder. Så er de nemme at finde næste gang du skal bruge dem.

Intelligent kundeindsigt

Maskinlæring, prædikativ intelligens og AI gør det muligt for sælgeren at opdage nye salgsmuligheder og tage handling, fx at finde kundeemner og salgsmuligheder, der med høj sandsynlighed vil konvertere og foretage køb.
Med integration til LinkedIn Sales Navigator bliver det nemmere for sælgerne at finde og få forbindelse med beslutningstagere og personer med indflydelse, når de kan få vist hvilke personer i deres netværk og organisation, der kan hjælpe dem med en varm introduktion.

Se videoen fra Microsoft om Dynamcis 365 for Sales

Læs mere om løsningen hos Microsoft: Dynamics 365 for Sales

Vil du vide mere?

Kontakt os på info@consit.dk eller på tlf. 70 20 20 69. Du kan også kontakte os via kontaktformularen