fbpx
  • microsoftnav

MICROSOFT Dynamics 365 Business Central

Det sikre valg – med større potentiale

Microsoft NAV har skiftet navn til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning og en moderne teknologiplatform til virksomhedsadministration. Med  Business Central kan du forbinde økonomi, salg, service og drift. Så strømliner du dine forretningsprocesser, og forbedrer interaktionen med dine kunder. Det gør dig i stand til at tage bedre beslutninger.

Når du vælger Microsoft Dynamic 365 Business Central til din virksomhed, har du truffet et godt valg.

Der er nemlig tale om en særdeles driftsikker ERP-løsning med over 1 million brugere i 30 lande.

Saml alle dine adskilte IT-systemter i en løsning. Så vil du se større effektivitet fordi du kan automatisere opgaver og workflows. Dine medarbejdere er allerede trygge ved brugergrænsefladen, de kender den fra Microsofts andre værktøjer, fx Office-pakken med Outlook, Word, and Excel. Med Dynamics 365 Business Central får du overblik over din forretning med indbygget intelligens, der hvor du har brug for det.

Dynamics 365 Business Central sætter fleksibilitet i centrum, skaber integration til dine kunder og samarbejdspartnere, og er især kendt for at være nemt at tilpasse, bruge, vedligeholde og udvikle. Derfor er det ikke kun et sikkert valg, men også en udviklingsmulighed for virksomheden. Så kan din virksomhed vokse og være agil.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vil du vide mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central? Så download vores e-bøger nedenfor ved at klikke på billedet.

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Add-ons til Dynamics 365 Business Central

Add-ons – Tillægsløsninger 

Tilføj mere værdi med add-ons. Du kan fx. vælge et add-on der automatiserer dine administrative opgaver fx håndtering af faktura, betalinger eller registering af bilag. Du kan også få lønadministration, EDI og rejseafregning.

Læs mere om om alle mulighederne for add-ons til Dynamics 365 Business Central.

Rapportering og BI til Business Central

Med produkterne fra Jet Global får du fleksibel rapportering, hurtig analyse og struktureret budgettering, direkte i Excel eller online via web. Du får komplet tilgang til præcise og strukturede forretningsdata, uanset hvor du er. Læs mere om hvilke muligheder du har med Jet Global.

Brancher

Kunder indenfor alle brancer

Vore kunder er fordelt på mange forskellige brancher. Til nogle brancher findes der specifikke brancheløsninger. Her er et udsnit af nogle af de mange brancher vi har erfaring med:

Kundecases

Læs vores kundecases.

Her kan du finde mere information om, hvordan en række af vores kunder bruger Microsoft Dynamics NAV.

Læs en af vores kundecases.

Integrationer

For at opnå maximalt udbytte af jeres ERP-løsning er det vigtigt, at den kan integreres med virksomhedens øvrige software.

Med Microsoft Dynamics kan vi lave integration til mange forskellige applikationer og leverandører.

Kontakt os for at høre om de mange integrationsmuligheder, som du får med Microsoft Dynamics.

Du kan læse mere om mulighederne her: Add-ons

Service og support

Vi tilbyder support på Microsoft Dynamics NAV og Business Central. Hvis du har en service- og supportaftale med os, betaler du en fast pris og kommer først i køen til vores helpdesk.

Læs mere om NAV og Business Central service og supportaftale.  Har du ikke en aftale bliver du faktureret efter den forbrugte tid.

Kontakt Henrik Munch Carlsen, 21 84 86 21, hmc@dynateam.dk hvis du vil høre mere om mulighederne med en serviceaftale.

Du kan få support ved at kontakte vores helpdesk på 31 31 11 12 eller på helpdesk@dynateam.dk.

Kundernes garanti for et sikkert valg

Dynateam er certificeret Microsoft ERP Guld Partner.

Som en sikkerhed til vore kunder og samarbejdspartnere, sikrer Microsoft at vores medarbejdere har de helt rigtige certificeringer, uddannelser og erfaringer.

Det betyder, at vore eksisterende og nye kunder kan blive bekræftet i, at Dynateam er ”Best in Class” på ERP-forretningssystemer til erhvervslivet.