fbpx
  • Webinar: Power BI

    Få det fulde overblik i din virksomhed

    Power BI Dashboard

Bedre rapportering, bedre datavisualisering, bedre fremtid

Når man benytter Power BI direkte sammen med Microsoft NAV/Business Central, kan man give alle beslutningstagere adgang til forretningskritiske KPI’er – hurtigt og ukompliceret.

Michael Benjovitz

Mette Barsøe Larsen

Hvor man tidligere skulle køre særlige udtræk i tabelform og manuelt konvertere data til de rette nøgletal, så klarer Power BI nu dette løbende. Ved at kæde Power BI sammen med NAV/BC, opdateres rapporter, views og dashboards løbende og man har adgang til de relevante data i real-tid. Det er med til at øge virksomhedens muligheder for at tilpasse sig forandringer og dermed styrkede konkurrencefordele.

Hos Dynateam har vi udviklet en Finans-pakke, der indeholder de typiske rapporter, der benyttes af ledelsen og personer indenfor økonomi- og finansområdet. Vi kan også hjælpe jer med at opstille nye rapporter og dashboards, der er vigtige for netop jeres virksomhed. Mulighederne er uendelige.

Se optagelsen af webinaret med Mette Barsøe Larsen og Michael Benjovitz og bliv introduceret for de fantastiske fordele, der er ved at benytte Power BI som rapporteringsværktøj sammen med jeres NAV/BC-løsning

FÅ ADGANG TIL WEBINARET

Udfyld dine informationer nedenfor, for at se webinaret

Navn

Virksomhed

E-mail

Ved tilmeldingen afgiver du samtykke til fremadrettet at modtage nyheder, invitationer til events og gode tilbud. Du kan til enhver til afmelde dig mails fra Dynateam via linket i bunden af mailen.