Ny aftale skal gøre det enklere og hurtigere for kommunerne at integrere FICS ESDH med SAPA.

MONOPOLBRUDDET

Tidligere havde KMD et ”de facto” monopol på IT-løsninger til det offentlige. Sådan er det ikke længere. Et af de IT-projekter, som udspringer af monopolbruddet, er SAPA, Sagsoverblik/Partskontakt.

SAPA er en ny IT-løsning i den fælleskommunale infrastruktur, som skal samle data fra flere forskellige datakilder og sikre, at borgere og virksomheder oplever en helhedsorienteret og professionel sagsbehandling.

NYE SNITFLADER

For at kunne samle data, er det nødvendigt for kommunerne at have de rigtig snitflader imellem systemerne. De nye snitflader skal gøre det muligt for kommunerne at integrere monopolbrudsløsningen SAPA med deres FICS Sag ESDH, Consit Gruppens sags- og dokumenthåndteringsløsning.

HENSIGTSERKLÆRING

Derfor har KOMBIT, kommunernes IT-fællesskab, og Consit Gruppen indgået en hensigtserklæring, som er forløberen for den kommende rammeaftale. Fra starten af 2017 bliver det muligt for kommunerne at benytte en rammeaftale, når de skal indkøbe nye snitflader.
Aftalen sikrer kommunerne ens priser og vilkår, og at alle KOMBITs IT-retningslinjerne overholdes og gør kommunerne i stand til at arbejde effektivt og skabe gode resultater, når de går i gang med at implementere SAPA.

OM FICS ESDH

FICS er et dansk udviklet elektronisk sags- og dokumenthåndteringsværktøj (ESDH), som siden 1990 er blevet implementeret i både offentlige og private virksomheder. FICS hjælper kunderne med at opnå højere effektivitet og med at yde bedre service til deres kunder.
Vi har gennem årene opbygget en stor kompetence på ESDH-området. Vi har leveret løsninger til mange forskellige brancher, både i det offentlige og private. Derfor er vores viden og erfaring indenfor ESDH-løsninger meget omfattende. Læs mere om FICS ESDH.

Vil du vide mere om FICS?
Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder med FICS.

Odd Rune, IT-Forretningskonsulent
or@consit.dk
Tlf. 31 41 40 98