Kom i gang med Business Intelligence

Kom i gang med Business Intelligence

Når data skaber forretningsmuligheder

Business Intelligence (BI) er betegnelsen for værktøjer til at samle data der kan give svar på ting, som jeres grundlæggende forretningsrapportering ikke kan. BI kan hjælpe jer med at få ny indsigt og opdage muligheder, som gør jer agile og i stand til at agere proaktivt.

Mange tror, at BI kun for de store virksomheder. Sådan er det ikke. De mindre og mellemstore virksomheder kan også hente rigtig meget viden om forretningen og kunderne, når de begynder at analysere data.

Ledelsesrapportering og beslutningsstøtte er desværre ofte et overset område. BI er uundværligt for alle virksomheder, der vil træffe beslutninger med rettidig omhu, baseret på fakta, prognoser og et korrekte datagrundlag.

I får endnu mere ud af jeres data når I kombinerer data fra fx ERP, CRM og tredjeparts datakilder som sociale medier, Google Analytics, Office 365 m.fl. Så kan I skabe indsigt og aha-oplevelser.

Det kan lede jer på sporet af nye ideer til at optimere processer, opdage tendenser eller se/opdage mønstre, som I ikke var opmærksom på.

Øget værdi med Business Intelligence

Når I bruger informationerne fra jeres data-økosystem bliver det nemmere for jer at forudse kundens behov. Hvis I kan møde jeres kunders behov meget præcist, skaber I værdi for kunden.

Jet Analytics

Når I arbejde med Business Intelligence kan I:

• Styrke jeres forhandlingsposition overfor kunder og leverandører
• Få et stærkt fundament for jeres beslutningsprocesser
• Dele rapporter så I har samme beslutningsgrundlag og en ”sandhed”
• Opdage tendenser, sammenhæng og forudse ændringer i fx forbrugeradfærd
• Spotte uregelmæssigheder
• Identificere salgsmuligheder, optimeringsmuligheder i forhold til produktion, produktmiks m.m
• Lave churn-analyse og meget mere.

Vil du vide hvordan du kommer i gang med Business Intelligence?

Vi har mere end 20 års erfaring med BI-løsninger generelt. Hvilken løsning I skal vælge, afhænger af jeres behov og ønsker til løsningen.

Vi tilbyder flere forskellige BI-produkter. Det giver os mulighed for at rådgive jer til præcis den løsning der er den rigtige for jer. Du kan se vores løsninger her: Business Intelligence