Jet Global

Jet Global er løsninger til fleksibel rapportering, hurtig analyse og struktureret budgettering, direkte i Excel eller online via web. Du får komplet tilgang til præcise og strukturede forretningsdata, uanset hvor du er.

Jet Reports

JET REPORTS

Avanceret regnskabs- og forretnings-
rapportering, i Excel med et enkelt klik

Jet-Analytics

JET ANALYTICS

Business Intelligence med hurtige, fleksible dashboards og finansielle rapporter

Jet-Budgets

JET BUDGETS

Effektiv og strømlinet styring og kontrol af din budgetteringsproces

Jet-Hub

JET HUB

Webportal til samarbejde og deling af rapporter, dashboards og budgetter

Jet Reports

Jet reportsMed Jet Reports får du hurtig og fleksibel regnskabs- og forretningsrapportering. Med et enkelt klik får du adgang til alle dine finansielle informationer direkte i Excel. Så får du alle dine operationelle data i et format, der virker for dig.

Jet Reports er udviklet til Dynamice 365 Business Central, men kan bruges sammen med mange typer af ERP-løsninger, når bare de er baseret på en SQL database.

I videoen nedenfor får du en introduktion til alle de muligheder du har med Jet Reports.

Jet Analytics

Plug-and-play Business Intelligence til dig der vil have værdifuld forretningsindsigt nu
Jet Analytics er Business Intelligence med analyse og dashboards i et velkendt miljø. Gør data til værdifuld indsigt med visuelle flotte dashboards og rapporter, som du let selv kan designe i Microsoft Excel eller Microsoft Power BI. Identificér hurtigt tendenser, spot uregelmæssigheder og løs problemer. Tilgå dashboards fra nettet eller fra en mobil enhed.

Hurtig værdi for pengene
Ud af boksen-installation på timer – ikke måneder. Med et datawarehouse og prædefinerede kuber udarbejder du nemt og hurtigt forretningsanalyser i Jet Analytics. Du får værdifuld indsigt i din forretning allerede fra første dag. Jet Analytics

Præsice data, som du kan stole på
Undgå uoverensstemmelser, som kan påvirke bundlinjen. Det er slut med at komme til interne møder, hvor alle sidder med forskellige tal.

Ved at skabe et standardsystem, som indeholder historiske data og flere datakilder, har du garanti for at alle bruger de samme informationer, og at de har den samme “sandhed” når de kører deres rapporter. Styrede data, som alle i virksomheden kan stole på bidrager til at øge omsætningen.

Få let adgang til alle dine data
Nu kan du endelig konsolidere med dine tredjeparts datakilder fx  ERP, CRM, alle Office 365 produkterne, Google apps, sociale medier og meget mere.

Jet Analytics kan integrere med hundredvis af løsninger, og gør det nemt at konsolidere alle dine applikationer og er hurtigt at implementere. Du kan se hele listen her: Jet Analytics integrationer.

Jet Budgets

Spar 50% af din tid på budgettering gennem automatiserede arbejdsgange!

Lav budgetter på ingen tid
jet Budgets er en styret, kontrollérbar og enkel tilgang til regnskabsplanlægning. Du får markante besparelser i form af tid og ressourcer, som det normalt kræver at gennemføre en budgetteringsproces. En intuitiv Excel- og webbaseret brugergrænseflade styrer budgetteringsprocessen med automatisering af kontrol og afstemning.Jet Budgets

Jet Budgets er designet til små og mellemstore virksomheder (SME), der anvender Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV. Jet Budgets er det perfekte værktøj til alle, der arbejder med budgetprocessen og kæmper med at konsolidere regneark af tvivlsom karakter, uden styring eller kontrol. Jet Budgets gør det muligt at automatisere arbejdsopgaver og få status på disse, så er din budgetprocessen strømlinet.

Jet Hub

Opnå fuld kontrol over dine Microsoft Dynamics-rapporter, og del dem via Jet Hub
Få adgang til de rigtige data, præcis når du har brug for det, med en komplet styring af rapporter, herunder planlægning og distribution af alle dine Microsoft Dynamics ERP-rapporter, dashboards og budgetter.Jet Hub

Gør livet lettere for dig selv og dine medarbejdere
Dine rapporter, dashboards og budgetter er samlet kun et sted! Spild ikke længere tiden på at jagte den seneste version af en aktuel rapport! Jet Hub er en sikker webportal, der giver dine medarbejdere adgang til de data, de har brug for, når og hvor de har brug for det. Det er bevist, at samarbejde gennem overskuelige regneark og strukturerede arbejdsgange forbedrer produktiviteten for hele virksomheden!

Vil du vide mere om Jet produkterne?

Odd Rune

Kontakt:

Odd Rune

IT-forretningskonsulent

or@consit.dk

+45 31 41 40 98