FICS ESDH
FICS ESDH er et dansk udviklet elektronisk sags- og dokumenthåndteringsværktøj. Siden starten af 1990, er FICS ESDH implementeret i både offentlige og private virksomheder. Her hjælper FICS kunderne med at opnå højere effektivitet, og med at yde bedre service til deres kunder.

Vi har gennem årene opbygget en stor kompetence på ESDH-området. Vi leverer løsninger til mange forskellige brancher, både offentlige og private. Derfor er vores viden og erfaring indenfor ESDH-løsninger meget omfattende.

DOKUMENTHÅNDTERING

Et center for kommunikation

E-mails, breve, tegninger, fotografier, regneark ect.
Du kommunikerer med dine kunder og kolleger på mange måder. FICS er 100 % integreret i Office-programmerne og giver din virksomhed én platform, hvor alle dokumenter er samlet.

Det betyder, at du har styr på alle informationer, så de også er lette at finde frem, næste gang kunden ringer. Din virksomhed sparer kostbar tid, og kunden får hurtigt svar.

Med dokumenthåndtering får du overblik over økonomien i jeres projekter, så I kan drive en sund og rentabel forretning.

WORKFLOW

Styrede sagsgange skaber effektivitet

I alle organisationer og virksomheder er der vigtige standardprocedurer, som kan sikres via en effektiv elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Det gælder, uanset om det er et stort byggeprojekt eller en ansøgning om førtidspension.

Alle standardprocedurer og standardformularer lægges ind i FICS Workflow, og er med til at sikre, at kvaliteten er i orden.

Under “Kundecases” kan du læse mere om de ESDH-løsninger, som vi har leveret til vores kunder i den private og offentlige sektor.

ARKIVERINGSVERSIONER

Arkiveringsversioner

Alle regioner og kommuner har pligt til at aflevere kopi (arkiveringsversion) af data til et offentligt arkiv fra IT-systemer, hvor der er truffet bevaringsbeslutning.

Vi er godkendt som leverandør af Rigsarkivet, og har udarbejdet og fået godkendt arkiveringsversioner af IT-systemer efter reglerne i bek. 1007.

Vi udarbejder både arkiveringsversioner fra vores eget FICS ESDH, men også fra andre ESDH-systemer, hvor vi ikke selv er leverandør.

Læs mere om arkiveringsversioner

Kundecases

Se vores kundevideoer og læs vores kundecases.

Her kan du finde mere information om, hvordan en række af vores kunder bruger løsninger fra FICS i forbindelse med deres dokumenthåndtering.

Læs en af vores kundecases eller Se en kundevideo

Referencer

Vi leverer ESDH-løsninger til både private og offentlige virksomheder.

Blandet vores kunder er både kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner, hospitaler og entreprenører.

Se vores referencer

Integrationer

For at opnå maximalt udbytte af jeres ESDH-løsning er det vigtigt, at det kan integreres med virksomhedens øvrige software.

Med FICS kan vi lave integration til mange forskellige applikationer og leverandører, bl.a. Microsoft Office, ERP-systemer, offentlige register fx CVR og P-data og CMS-systemer.

Kontakt os for at høre om de mange integrations-
muligheder, som du får med FICS.

Support

Som FICS bruger har du mulighed for at få support på dine produkter.

Hvis du har en serviceaftale med os, er det som standard inkluderet, at du kan kontakte vores supportafdeling.

Du kan få online support via vores Supportnet eller telefonisk support via vores hotline support.

Læs om FICS support

Om FICS

FICS er et dansk udviklet elektronisk sags- og dokumenthåndteringsværktøj (ESDH), som siden 1990 er blevet implementeret i både offentlige og private virksomheder. FICS hjælper kunderne med at opnå højere effektivitet og med at yde bedre service til deres kunder.

Consit Gruppen har i mere end 20 år leveret IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning til vores kunder.

Mere om FICS ESDH