screen-shot-2015-01-20-at-09-21-28

FICS er et dansk udviklet elektronisk sags- og dokumenthåndteringsværktøj (ESDH), som siden 1990 er blevet implementeret i både offentlige og private virksomheder. FICS hjælper kunderne med at opnå højere effektivitet og med at yde bedre service til deres kunder.

Vi har gennem årene opbygget en stor kompetence på ESDH-området. Vi har leveret løsninger til mange forskellige brancher, både i det offentlige og private. Derfor er vores viden og erfaring indenfor ESDH-løsninger meget omfattende.

Læs mere om FICS

DOKUMENTHÅNDTERING

Et center for kommunikation

E-mails, breve, tegninger, fotografier, regneark … du kommunikerer med dine kunder og kolleger på mange måder. FICS er 100 procent integreret i Office-programmerne og giver din virksomhed én platform, hvor alle dokumenter er samlet.

Det betyder, at du har styr på alle informationer, så de også er lette at finde frem, næste gang kunden ringer. Din virksomhed sparer kostbar tid, og kunden får hurtigt svar.

WORKFLOW

Styrede sagsgange skaber effektivitet

I alle organisationer og virksomheder er der vigtige standardprocedurer, som kan sikres via en effektiv elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Det gælder, uanset om det er et stort byggeprojekt eller en ansøgning om førtidspension. Alle disse standardprocedurer og standardformularer lægges ind i FICS Workflow og er med til at sikre, at kvaliteten er i orden.

Under menupunktet “Kundecases” kan du læse mere om de ESDH-løsninger, som vi har leveret til vores kunder i den offentlige og privat sektor.

SCANNING

Digitalisering af dokumenter

Alle de dokumenter, virksomheden modtager, bliver scannet, digitaliseret og fordelt til rette medarbejder.

Arkiveringen, som er en vigtig del af den elektroniske sags- og dokumenthåndtering, bliver samtidig håndteret hurtigt og præcist, og alle, der beskæftiger sig med den pågældende sag, kan let få adgang til dokumenterne. Din arbejdsplads sparer tid og penge.

Kundecases

Se vores kundevideoer og læs vores kundecases.

Her kan du finde mere information om, hvordan en række af vores kunder bruger løsninger fra FICS i forbindelse med deres dokumenthåndtering.

Se en kundevideo eller Læs en af vores kundecases

Referencer

Vi leverer ESDH-løsninger til både private og offentlige virksomheder.

Blandet vores kunder er både kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner, hospitaler og entreprenører.

Se vores referencer

Integrationer

For at opnå maximalt udbytte af jeres ESDH-løsning er det vigtigt, at det kan integreres med virksomhedens øvrige software.

Med FICS kan vi lave integration til mange forskellige applikationer og leverandører.

Kontakt os for at høre om de mange integrationsmuligheder som du får med FICS.

Support

Som kunde hos FICS har du mulighed for at få support på dine produkter.

Hvis du har en serviceaftale med os, er det som standard inkluderet, at du kan kontakte vores supportafdeling.

Om FICS

FICS er et dansk udviklet elektronisk sags- og dokumenthåndteringsværktøj (ESDH), som siden 1990 er blevet implementeret i både offentlige og private virksomheder. FICS hjælper kunderne med at opnå højere effektivitet og med at yde bedre service til deres kunder.

Consit Gruppen har i mere end 20 år leveret IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning til vores kunder.

Læs mere om FICS