ERP-løsninger

Consit Gruppen har implementeret ERP-løsninger i mere end 20 år.

Vores ERP-konsulenter har alle mange års erfaring med ERP-løsninger og har ydet konsulentassistance og professionel rådgivning til mange kunder igennem årene.

Vi tilbyder løsninger og rådgivning til både mindre og mellemstore virksomheder, samt til store koncerner og offentlige instanser.

Consit Gruppen har valgt at være strategisk partner med to af de førende og absolut mest moderne ERP-producenter, der samtidig dækker hver sin del af markedssegmentet:

Uniconta og Oracle

Uniconta er en moderne cloud-baseret ERP-løsning, der kan dække alle dine behov for økonomi-, logistik- og projektstyring. Løsningen er primært velegnet til mindre og mellemstore virksomheder.

Oracle er verdens største producent af software og har udviklet en omfattende Cloud baseret ERP-løsning, som primært er målrettet til de lidt større virksomheder og koncerner.

Tillægsløsninger
Vi kan også hjælpe med rådgivning om forskellige tillægsløsninger til ERP, fx automatisk periode- og kontoafstemning, fakturahåndtering, Output Management og Oracle APEX-løsninger. Læs mere i punktet “tillægsløsninger” nedenfor.

Vores løsninger

Oracle ERP

ERP til større virksomheder og koncerner

Vi har rådgivet om Oracles løsninger i 20 år og har omfattende erfaring viden om Oracles produkter.

Læs mere om Oracle ERP

Uniconta ERP

ERP til mindre og mellemstore virksomheden

Uniconta er en moderne og 100% Cloud-baseret ERP- løsning.

Læs mere om Uniconta

Tillægsløsninger

Rådgivning omkring tillægsløsninger til ERP 

Activity Flow Management – Læs mere 

Fakturahåndtering – Læs mere 

Output managment – Læs mere

Oracle APEX – Læs mere

Automatisk afstemning og periodeafslutning

Kom i gang med ERP som Cloud-løsning

Kender du potentialet i ERP-Cloud-løsninger?

ERP Cloud-løsninger vinder hastigt frem og vi oplever en stigende efterspørgsel efter rådgivning omkring ERP cloud-løsninger.

Blandt fordelene ved en cloud-løsning er, at du er sikret høj funktionalitet og maximal driftsikkerhed. Desuden kan du hente besparelse på driften, fordi der ikke er udgifter til vedligehold af servere og hardware. Din virksomhed kan koncentrere sig om effektivisering af selve forretningen, mens andre sørger for den stabile drift af løsningen.

Læs mere om Cloud-løsninger

Konsulentydelser

Consit Gruppen har rådgivet omkring ERP-løsninger i mere end 20 år og vi har nogle af de mest erfarne konsulenter på området.

I samarbejdet med vores kunder har vi fokus på strategisk procesoptimering, hvor faglighed, tryghed og nærhed er vigtige succeskriterier når vi løser opgaver.

Du kan læse mere om vores konsulentydelser

Support

Consit Gruppens supportydelser er opbygget med en række grundydelser, der sikrer:

– Ensartet og effektiv behandling af din henvendelse, samt rapportering af samarbejdet, med opfølgning, anbefalinger og mulige forbedringer.

– Effektive og hurtige løsninger fra nøglekompetencer.

I tillæg til grundydelserne kan supportaftalen suppleres med pro-aktive og/eller overvågningsrelaterede aktiviteter, der medvirker til at forbedre den enkelte kundes brug og oplevelse af løsningerne.