fbpx

ERP-LØSNINGER

Consit Gruppen har implementeret ERP-løsninger i mere end 20 år.

Vores ERP-konsulenter har alle mange års erfaring med ERP-løsninger og har ydet konsulentassistance og professionel rådgivning til mange kunder igennem årene.

Vi tilbyder løsninger og rådgivning til både mindre og mellemstore virksomheder, samt til store koncerner og offentlige instanser.

Consit Gruppen har valgt at være strategisk partner med tre af de førende og absolut mest moderne ERP-producenter, der samtidig dækker hver sin del af markedssegmentet.

VORES LØSNINGER

Microsoft Dynamics ERP

ERP-løsning til virksomheder i vækst

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere og skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, regnskab og lageradministration.

UNICONTA ERP

ERP – lynhurtigt og i skyen

Uniconta er en moderne og 100% Cloud-baseret ERP- løsning der understøtter individuelle og standardiserede økonomiprocesser.

Oracle ERP

ERP til større virksomheder og koncerner

Vi har rådgivet om Oracles løsninger i 20 år og har omfattende erfaring og viden om Oracles produkter.

ERP tillægsløsninger

ERP tillægslønsninger

Har du brug for integrationer eller andre tillægsløsninger til dit ERP-system. Så kan vi også hjælpe dig med rådgivning om de forskellige  muligheder for tillægsløsninger til ERP, fx automatisk periode- og kontoafstemning, fakturahåndtering, Output Management og Oracle APEX-løsninger.

KONSULENTYDELSER

Consit Gruppen har rådgivet omkring ERP-løsninger i mere end 20 år og vi har nogle af de mest erfarne konsulenter på området.

I samarbejdet med vores kunder har vi fokus på strategisk procesoptimering, hvor faglighed, tryghed og nærhed er vigtige succeskriterier når vi løser opgaver.

SUPPORT

Consit Gruppens supportydelser er opbygget med en række grundydelser, der sikrer:

  • Ensartet og effektiv behandling af din henvendelse, samt rapportering af samarbejdet, med opfølgning, anbefalinger og mulige forbedringer.
  • Effektive og hurtige løsninger fra nøglekompetencer.

I tillæg til grundydelserne kan supportaftalen suppleres med pro-aktive og/eller overvågningsrelaterede aktiviteter, der medvirker til at forbedre den enkelte kundes brug og oplevelse af løsningerne.

VORES REFERENCER

Consit Gruppen leverer løsninger til mange forskellige typer af virksomheder. Blandt vores kunder finder du både store og mindre virksomheder.

Vi samarbejder med private og offentlige institutioner og vores dygtige konsulenter har erfaring indenfor de fleste brancher.

Læs om hvordan PenSam fik mere værdi ud af deres eksisterende ERP-løsning.