CASE – myPallet

myPallet er et digitalt værktøj til emballagestyring. Formålet er at gøre det let for myPallets kunder at få overblik og holde styr på deres forbrug af emballage, fx byttepaller eller virksomhedens egen returemballage. Emballageregnskabet bliver på den måde opdateret automatisk igennem en papirløs-løsning. Til gavn for både miljøet og pengepungen.

Nye behov

Da myPallet startede op, oplevede virksomheden hurtigt stor interesse for produktet. Derfor havde man brug for en IT-løsning som kunne samle de administrative tråde og skabe overblik.

Søren Madsen fra myPallet fortæller: ”på et tidspunkt blev vi enige om, at det var på tide, at vi fik både en ERP-løsning og en CRM-løsning. Vi havde rigtig travlt og brugte for meget tid på de administrative processer. Vi var på udkig efter et alt-i-et værktøj. Men det var afgørende, at det kunne opfylde vores behov, og vi ville ikke gå på kompromis.

Et af vores krav var, at det skulle være et værktøj der var nemt at bruge, og som vi hurtigt kunne komme i gang med. Det var også meget vigtigt for os, at vi kunne få alle de informationer, som vi har brug for i vores daglige arbejde, ud i en let og overskuelig rapportform.”

myPallet

Løsning blev cloud-baseret

Søren fortsætter: ”vi valgte at gå med Uniconta. Det har gjort det muligt for os at holde fokus på salget, fordi vi nu har en god salgsrapportering, og let og overskuelig fakturering. Netop faktureringsdelen er en vigtig faktor for en startupvirksomhed som vores, hvor likviditeten spiller en stor rolle. CRM-modulet hjælper både brugerne og management med rapportering fra a-z, det hjælper sælgerne med bl.a. at styre deres opfølgningsarbejde, og forecaste omsætning på den enkelte kunde.”

”På under et år er det lykkes os at runde 2 mio. Kr. i omsætning. Vi er ofte på landevejene, og minimalt på kontoret, derfor har Uniconta har været en vigtig brik i vores opstart. Fordi det er en cloud-baseret løsning, har vi altid adgang til alle vores data. Brugerguiden til Uniconta er omfattende og meget let at bruge, og så har vi har fået den bedste hjælp fra Consit Gruppen, som er vores Uniconta-leverandør”, slutter Søren.

Læs mere om Uniconta

myPallet

Om myPallet

myPallet er startet af Søren Madsen og Søren Finseth med det formål at minimere transportkædens omkostninger ifm. emballagestyring, øge genanvendelsen af samme emballagetype og på den måde skåne naturens ressourcer.

myPallet tilbyder markedsledende og nutidssvarende software der forenkler de administrative opgaver ifm. styring og kontrol af transportemballage. myPallet softwaren hjælper brugerne med at belyse og dokumentere de administrative besparelser af virksomhedens emballage-flow og eliminere tab af transportemballage.

Du kan læse mere om myPallet på: myPallet

Vil du også have styr på økonomi og rapportering?

Kontakt Odd Rune, IT-forretningskonsulent | or@consit.dk | +45 31 41 40 98 eller kontakt os via kontaktformularen.