Gratis e-bog

Genopfind forretningsproduktiviten med Dynamics 365 Business Central

For at skille sig ud fra konkurrenterne er virksomheder nødt til at udnytte hvert et minut og gøre ethvert kundeengagement til noget helt særligt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en alt-i-en virksomhedsadministrationsløsning, som hjælper virksomhederne med at håndtere økonomi, salg, service og aktiviteter nemmere og hurtigere fra dag ét.

Denne e-bog undersøger, hvordan løsningen integreres med Office 365. Dette gøres for at forbinde forretningsprocesser og personlig produktivitet som aldrig før, hvilket bibringer dine daglige opgaver indsigt og effektivitet.

Vi vil dække tre hverdagsscenarier, som illustrerer, hvordan Microsofts unikke egenskaber gør virksomhedsejere, salgsrepræsentanter og bogholdere mere produktive – hvilket i sidste ende forbedrer både kundeoplevelsen og virksomhedens ydeevne.

Download e-bog

Udfyld dine informationer nedenfor, for at modtage e-bogen

Navn

Virksomhed

E-mail

Ved tilmeldingen afgiver du samtykke til fremadrettet at modtage nyheder, invitationer til events og gode tilbud. Du kan til enhver til afmelde dig mails fra Dynateam via linket i bunden af mailen.