Velkommen til Consit Gruppens nyhedsbrev

Kære læser,

Vi er godt i gang med sidste del af 2019 og her er 3. kvartals nyhedsbrev. Jeg håber, at du vil bruge 5 minutter til at læse det.

Denne gang kan du læse vores nye kundecase med EuroCenter, om vores nye CRM-ansvarlige, David Søderberg og tilmelde dig et af vores kommende seminarer.

Case – EuroCenter

EuroCenter hører under Styrelsen for Forskning og Uddannelse, rådgiver om Horizon 2020 og er CRM-kunde hos Consit Gruppen.

EuroCenter oplevede, at deres medarbejdere tit brugte meget tid på manuelle rutineopgaver. De kontaktede Consit Gruppen for at få en løsning.

Løsningen blev en integration mellem deres web-formular og CRM-system. Hele samarbejdet og løsningen, kan du læse mere om casen.

Ny medarbejder

D. 1/9 startede David Søderberg som produktansvarlig for vores CRM-område. David kommer med en lang erfaring fra forskellige stillinger, hvor den røde tråd har været CRM.

Vi har lavet et interview med David, hvor du kan læse mere om hans erfaring med CRM. Læs interviewet.

Events

I efteråret har vi en række seminarer  på programmet. Du kan se vores kommende events her: Consit Gruppen events eller tilmelde dig vores Consit Gruppens event mailingliste.

God læsning

Med venlig hilsen

Morten Skovby
Adm. direktør
Morten Skovby