crystal reportsCrystal Reports

Crystal Reports er et intuitivt og brugervenligt business Intelligence (BI) værktøj. Consit Gruppen leverer alle typer SAP Crystal Reports løsninger til både små, mellemstore og store virksomheder, der har brug for rapporter, der gør hverdagen lettere og giver et bedre overblik over data.

Hos Consit Gruppen er vi specialister i Crystal Reports software. Vores konsulenter har mange års erfaring i at arbejde med netop dette Business Intelligence værktøj. De kan derfor hjælpe dig med at finde lige præcis den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

Vores konsulenter

Vi har over de sidste 10 år, leveret mange hundrede individuelle SAP Crystal Reports løsninger, så hvad din virksomhed end ønsker at få udformet, så kan vi trygt sige, at vi kan klare opgaven.

Vores konsulenter kan støtte jer i implementeringen og sikre, at I har de rigtige rapporter på plads.  Vi hjælper jer med at identificere præcis hvilke informationer jeres rapporter skal indeholde for at dække virksomhedens og brugernes behov.

Derud over kan vi også tilbyde hjælp til design og opbygning af rapporterne. Vores konsulenter sikre, at jeres vigtigste data bliver vist i meningsfulde rapporter, så brugere får mest mulig ud af at arbejde med dem.

Mangler du overblik over værdifuld data er SAP Crystal Reports et effektivt værktøj til at hente data fra næsten enhver datakilde og præsentere disse data overskueligt i et ønsket format.

Vi kan tilbyde:

• Nøgletalsrapporter, salgsrapportering, oversigter, afvigelsesrapportering, rapporter til datavalidering etc.
• Vi kan hente data, hvor data findes og danne rapporter fra flere datakilder i samme rapport. En salgsrapport kan fx hente omsætningstal fra ERP-systemet, aktiviteter fra CRM-systemet og budgettal fra et Excel regneark.
• Rapporter der er let tilgængelige for brugerne. Rapporter kan fx hentes fra en webside eller distribueres automatisk på e-mails eller til en folder.
• Grafisk overskuelige rapporter med grafer, pivot-tabeller, drill-down, hjælpetekster, links til andre rapporter, links til websider etc.
• Grafikken kan styres af dataindholdet, hvilket fx er effektivt til afvigelsesrapportering.
• Dynamiske rapporter, der giver brugeren mulighed for nemt at rette parametre i rapporterne uden selv at skulle åbne SAP Crystal Reports.
• Brugere kan selv eksportere rapporterne i et ønsket format, såsom pdf, http, Word, Excel etc. eller rapporterne kan distribueres i faste formater.

Undervisning

Udover konsulentassistance, udbyder vi også undervisning i Crystal Reports software. Vi kan tilbyde undervisning for enkeltpersoner eller kurser for grupper.

Undervisningen kan foregår i Consit Gruppens kursuslokaler eller i jeres egne lokaler, afhængig af deltagerantallet.

Licenser

Ønsker du at købe licenser eller maintenance, er vi også den oplagte partner. Vi har ekspertviden omkring Crystal Reports og samtidig er autoriserede forhandlere af licenser.

Prøv Crystal Reports

Vil du prøve Crystal Reports? Så download en gratis prøveversion her.

Se introduktionsvideo om Crystal Reports


Vil du vide mere? 

Kontakt Martin Weisberg, Salgschef | mweisberg@consit.dk | +45 20 63 19 69 eller udfyld kontaktformularen

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.

Emne

Din besked