fbpx

CRM- LØSNINGER

Consit Gruppen har implementeret CRM-løsninger i mere end 20 år.

Vores CRM-konsulenter har alle mange års erfaring med CRM-løsninger og har ydet konsulentassistance og professionel rådgivning til mange kunder igennem årene.

Vi tilbyder løsninger og rådgivning til både mindre og mellemstore virksomheder, samt til store koncerner.

Foruden at tilbyde vores eget CRM produkt MultiMark CRM, har Consit Gruppen valgt at være strategisk partner med Microsoft, en af verdens førende og mest moderne CRM-producenter.

Vi tilbyder to CRM-løsninger. Hvilken type løsning du skal vælge afhænger af din forretning og processer. Du kan læse mere om løsningerne nedenfor:

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Microsofts bud på en CRM-løsningen er en løsning der dækker alle de behov som en salgsafdeling har for kundeindsigt, automatisering af salgsadministration og analyseværktøjer.

MultiMark CRM

MultiMark CRM er et dansk udviklet CRM-værktøj, der kan dække alle CRM-behov for både små og store virksomheder. MultiMark CRM består af et grundmodul, som giver dig overblik og struktur i dine kundekontakter og moduler, fx branchemoduler, som du kan tilvælge efter behov.

MULTIMARK CRM

Traditionel CRM med branchemoduler 

MultiMark CRM er Consit Gruppens egen CRM-løsning. MultiMark er en driftsikker løsning, som har eksisteret i 20 år.

MultiMark CRM sikrer, at alle relevante oplysninger omkring virksomhedens kunder er samlet ét sted, så alle medarbejdere har adgang til dem og kan yde en høj service.

MultiMark er en CRM-løsning der passer til din virksomhed, uanset størrelse. Virksomhederne der benytter MultiMark CRM har mellem 10 og 1.500 brugere.

Læs mere branchemodulerne til Service og Wholesale.

Microsoft Dynamics 365 for Sales

CRM fra Microsoft

Microsofts løsning er blandt de førende CRM-systemer i verden.  Men en brugergrænseflade du allerede kender fra Office programmerne, er løsningen nem og intuitiv at arbejde med.

Microsofts mål er, at den administrative del af sælgerens arbejde skal være så enkel som mulig, så tiden kan bruges ude hos kunderne. Med løsningen får du real-time analytics dashboard baseret på historiske og præskriptive data. Automatiserede og guidede salgsprocesser gør det nemt for sælgeren at styre sit salgsarbejde og passe sine kunder.

Løsningen integrerer sømløst til alle Office 365 applikationerne og kan bruges på alle typer af enheder, både offline og online.

Konsulentydelser

Consit Gruppen har rådgivet omkring CRM-løsninger i mere end 20 år og vi har nogle af de mest erfarne konsulenter på området.

I samarbejdet med vores kunder har vi fokus på strategisk procesoptimering, hvor faglighed, tryghed og nærhed er vigtige succeskriterier når vi løser opgaver.

Support

Som CRM-kunde hos os, har du mulighed for at få support på dine produkter.

Hvis du har en service- og supportaftale med os, er det som standard inkluderet, at du kan kontakte vores supportafdeling.

Du kan få online support via vores Supportnet eller telefonisk support via vores hotline support.

Integrationer

For at opnå maximalt udbytte af jeres CRM-system er det vigtigt, at det kan integreres med virksomhedens øvrige software.

Vi kan lave integration fra mange forskellige applikationer og leverandører til både MultiMark og Microsoft.

Vi har erfaring med alle typer applikationer og mange forskellige leverandører.