fbpx

UAFHÆNGIG OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM BUSINESS INTELLIGENCE LØSNINGER

Den rigtige Business Intelligence-løsning er i dag et uundværligt værktøj for alle virksomheder, der vil have et opdateret overblik over forretningen, samt træffe beslutninger med rettidig omhu, baseret på fakta, prognoser og det korrekte datagrundlag.

Vores senior konsulenter har mange års erfaring med BI-løsninger og arbejder med flere forskellige værktøjer. Vi samarbejder med verdens førende producenter af Business Intelligence software.

Vi er derfor jeres uafhængige rådgiver og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til lige netop jeres behov.

VORES BI-LØSNINGER

Jet Global

Hurtig og fleksibel BI- og rapporteringssløsning som en af Microsoft Excel. Alle dine økonomiske rapporter som en del af Microsoft Excel med ét enkelt klik. Få hurtig adgang til præcise forretningsdata uanset, hvor du er.

Du får økonomisk rapportering, business analytics og BI & OLAP cubes.

Microsoft power bi

Power BI er et forretningsanalyseværktøj der giver dig interaktive rapporter med visuelle analyser. Udforsk data i clouden eller i det lokale mijlø.

Du kan se data på nye måder, publicere og dele. Du får også mobiloptimerede rapporter som dine kollegaer på farten kan bruge.

SAS institute

Med en SAS Institute selv-service analystics løsning får I hurtigt svar på spørgsmål som kan være afgørende for jeres forretning.

Interaktive rapporter som kan visualisere jeres data gør jer i stand til at se det større billede og identificere kritiske forhold tendenser, som I skal rykke på.

Konsulentydelser

Consit Gruppen har leveret konsulentrådgiving i mere en 20 år, derfor har vi i dag nogle af markedets dygtigste IT-konsulenter.

I samarbejdet med vores kunder har vi fokus på strategisk procesoptimering, hvor faglighed, tryghed og nærhed er vigtige succeskriterier når vi løser opgaver.

Support

Consit Gruppens supportydelser er opbygget med en række grundydelser, der sikrer:

  • Ensartet og effektiv behandling af din henvendelse, SAMT rapportering af samarbejdet, med opfølgning, anbefalinger og mulige forbedringer.
  • Effektive og hurtige løsninger fra nøglekompetencer.

I tillæg til grundydelserne kan supportaftalen suppleres med pro-aktive og/eller overvågningsrelaterede aktiviteter, der medvirker til at forbedre den enkelte kundes brug og oplevelse af løsningerne.

Vores referencer

Consit Gruppen leverer løsninger til mange forskellige typer af virksomheder. Blandt vores kunder finder du både store og mindre virksomheder.

Vi samarbejder med private og offentlige institutioner og vores dygtige konsulenter har erfaring indenfor de fleste brancher.