BILogo1

Uafhængig og professionel rådgivning
om Business Intelligence løsninger

Den rigtige Business Intelligence-løsning er i dag et uundværligt værktøj for alle virksomheder, der vil have et opdateret overblik over forretningen, samt træffe beslutninger med rettidig omhu, baseret på fakta, prognoser og det korrekte datagrundlag.

Vores senior konsulenter har mange års erfaring med BI-løsninger og arbejder med flere forskellige værktøjer. Vi samarbejder med verdens førende producenter af Business Intelligence software.

Vi er derfor jeres uafhængige rådgiver og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til lige netop jeres behov.

Læs mere om Business Intelligence

Vores BI-løsninger

SAS Institute

SAS Visual Analytics

SAS Institute er en af verdens førende leverandører af Business Intelligence software.

Med en selv-service analystics løsning får I hurtigt svar på spørgsmål som kan være afgørende for jeres forretning.

Interaktive rapporter som kan visualisere jeres data gør jer i stand til at se det større billede og identificere kritiske forhold tendenser, som I skal rykke på.

Læs mere om SAS Visual Analytics

SAP Crystal Reports

Crystal Reports

Crystal Reports en Business Intelligence løsning fra SAP.

Løsningen kan bruges af både små, mellemstore og store virksomheder, der har brug for rapporter, der gør hverdagen lettere og giver et bedre overblik over data.

Crystal Reports giver dig interaktive, fleksible rapporter med en intuitivt brugergrænseflade.

Læs mere om Crystal Reports

Office Solutions

Office Solutions

Office pakken fra Microsoft indeholder klassiske værktøjer, som er velkendte for de fleste.

Den indeholder imidlertid også et utal af muligheder for at udvikle kundetilpassede løsninger, som er velegnede til at præsentere data, som kommer fra forskellige kilder.

Office Solutions er løsninger eller applikationer som bliver udviklet i VBA/VSTO og .net.

Læs mere om Office Solutions

Kom i gang med Business Intelligence

Se webinaret Find værdien i Small Data

se-webinaret-find-vaerdien-i-small-dataFår I nok ud af jeres data?

Alle har hørt om Big Data. Måske I spørger jer selv, om Big Data overhovedet er relevant for jeres virksomhed – når I nu ikke nødvendigvis tusindvis af terabytes, som I kan analysere på?

Skal I så helt skal lade være med at interessere jer for data?

Selvfølgelig ikke! Jeres virksomhed ligger inde med masser af vigtige data, som kan hjælpe jer med at blive klogere på jeres forretning og give jer vigtig indsigt i de enkelte dele af jeres værdikæde.

Få en introduktion til hvordan din virksomhed kan komme i gang med at bruge jeres data til at opdage indtjeningspotentiale, komme på forkant med optimeringspotentialet i værdikæden og lave avancerede forecasts.

Se webinaret: Find værdien i Small Data

Konsulentydelser

Consit Gruppen har leveret konsulentrådgiving i mere en 20 år, derfor har vi i dag nogle af markedets dygtigste IT-konsulenter.

I samarbejdet med vores kunder har vi fokus på strategisk procesoptimering, hvor faglighed, tryghed og nærhed er vigtige succeskriterier når vi løser opgaver.

Du kan læse mere om vores konsulentydelser

Support

Consit Gruppens supportydelser er opbygget med en række grundydelser, der sikrer:

– Ensartet og effektiv behandling af din henvendelse, SAMT rapportering af samarbejdet, med opfølgning, anbefalinger og mulige forbedringer.

– Effektive og hurtige løsninger fra nøglekompetencer.

I tillæg til grundydelserne kan supportaftalen suppleres med pro-aktive og/eller overvågningsrelaterede aktiviteter, der medvirker til at forbedre den enkelte kundes brug og oplevelse af løsningerne.