fbpx

BUSINESS INTELLIGENCE LØSNINGER

Business Intelligence er et begreb, der dækker et bredt spektrum af softwareløsninger, som trækker data ud af et eller flere kildesystemer, transformerer dem til noget enklere, og indsætter dem i en ny database eller struktur som er lettere for slutbrugere at anvende til rapportering og statistik.

Et fællestræk er, at BI bruges til at skabe overblik over virksomhedens mange data. Værdien i Business Intelligence opstår ved at inddrage virksomhedens vigtigste data indenfor f.eks. Økonomi, Salg, Produktion, kundedatabaser, timeregistrering samt løn.

Ledelsesrapportering og beslutningsstøtte er ofte et svagt og overset område i de ERP-løsninger som mange virksomheder i dag har. Også i forhold til de øvrige forretningsløsninger, er Business Intelligence generelt underrepræsenteret.

Den rigtige BI-løsning er i dag et uundværligt værktøj for alle virksomheder, der vil have et opdateret overblik over forretningen, samt træffe beslutninger med rettidig omhu, baseret på fakta, prognoser og det korrekte datagrundlag.

Vores senior konsulenter har mange års erfaring med BI-løsninger og arbejder med flere forskellige værktøjer. Vi samarbejder med verdens førende producenter af Business Intelligence software.

Vi er derfor jeres uafhængige rådgiver og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til lige netop jeres behov.

Jet Global

Hurtig og fleksibel BI- og rapporteringsløsning som en del af Microsoft Excel.

Læs mere om Jet Global produkterne.

POWER BI

Power BI er Microsofts bud på et Business Intelligence værktøj.

Læs mere om Power BI.

oracle logo

ORACLE BI

Oracle er verdens største virksomhed inden for virksomhedssoftware. Virksomheden blev grundlagt af Larry Ellison i 1977 og har hovedsæde i San Francisco.
Oracle har i dag over 250.000 kunder på verdensplan og 3.000 på det danske marked.
Foruden markedets bedste softwareløsninger tilbyder Oracle også de bedste kompetencer til rådgivning og implementeringsstøtte til kunder og partnere.

Consit Gruppen er Gold Partner, hvilket er Oracles højeste partner certificering. Oracle har markedets største udvalg af softwareprodukter.

SAS INSTITUTE

På verdensplan anvender 65.000 virksomheder i 135 lande BI løsninger fra SAS Institute.

Nogle mennesker opfatter data som tørre tal, men i virkeligheden er data din organisations centralnervesystem. Dine data indeholder skjult indsigt, som du kan bruge til bedre ledelse og styring. Og de forsøger at fortælle dig en historie.

SAS hjælper dig med at afkode budskabet.

Som den førende leverandør af business analytics software og -services, kan SAS hjælpe dig med at skabe indsigt, som giver dig et nyt perspektiv på din virksomhed. Du kan se hvilke tiltag, der virker, rette op på det, der ikke fungerer og udforske nye muligheder.

SAS hjælper dig med andre ord med at omdanne dine mange data til konkret viden, som du rent faktisk kan bruge til noget.

Vil du vide mere?

Kontakt os på info@consit.dk eller på tlf. 70 20 20 69. Du kan også kontakte os via kontaktformularen