fbpx

Invitation til CRM Wholesale seminar

Tema: Multimark CRM Wholesale

En CRM-løsning udviklet til wholesale-branchen.

Vil I have et velorganiseret salgsarbejde og overblik over alle jeres salgsaktiviteter? Så skal I arbejde med en branchespecifikt CRM-løsning.

CRM wholesale

Det kan du med Multimark CRM Wholesale:

Alt information samlet på et sted. Det sikrer at i har det fulde overblik

Mange muligheder for central styring af opdaterede informationer til salgskonsulenterne

Kampagnestyring sikre at sælgerne, nemt og korrekt, kan lave indsalg i hele kampagneperioden

Gør dit administrative arbejde lettere, og fokuser mere på salg og kunder

Lettere at dele viden på tværs af organisationen

Vi tilbyder

Relationer Relationer på flere niveauer

Multimark CRM Wholesale dækker effektivt jeres behov for at håndtere relationer mellem flere led. Det kan være fra grossist, kæde, butik til den enkelte kontaktperson, samt sortimenter på både kæde- og butiksniveau.

Kampagneordrer Kampagner og ordreoptag

Kampagnemodulet hjælper jer med at styre indsalgsperioden. Så I sikrer salg til korrekte priser, og, at den rigtige mængde varer er tilgængelige i butikken, mens en kampagne er aktiv. Med central styring af kampagnematerialer og priser, har konsulenten adgang til den aktuelle pris på planlagte, aktive og kommende kampagner.

Kpi'er KPI’er

I får et hurtigt og retvisende overblik over alle jeres KPIer, fx besøgsstatistikker, kundeloyalitet og kundelønsomhed, budgetopfølgningsrapporter, omsætningstal, prognoser og pipeline. I kan også trække jeres salgsstatistikker på kæde- og butiksniveau, produktniveau, den enkelte sælger og den enkelte sælgers aktiviteter.

Vidste du at:

 Når du indsamler informationer om dine kunder bliver det langt nemmere for virksomheden at forudse hvad kundens behov er.

 Hvis du kan møde dine kunders behov meget præcist, kan du skabe værdi for kunden. På den måde sikrer du tilfredse kunder, som vil blive ved med at handle med din virksomhed. Det siger sig selv, når du skaber værdi for kunden, skaber du også værdi for din egen virksomhed. Og når I arbejder struktureret med salgs – og kampagneaktiviteter bidrager det bl.a. til en øget salgsaktivitet.

 Det overblik MultiMark CRM Wholesale giver, bidrager til en højere grad af kvalificerede beslutninger, fordi de bliver taget på baggrund af de omfattende data I indsamler og strukturerer i systemet.

 I kan styrke jeres forhandlingsposition bl.a. ved årsaftaler, fordi I har data der understøtter argumenterne i forhandlingsprocessen.

Dagens talere:

KåreKåre Friis
IT-forretningskonsulent
Consit Gruppen

Odd Rune

Odd Rune

IT-forretningskonsulent

or@consit.dk

+45 31 41 40 98

Du kan deltage:

Onsdag d. 15. maj 2019

Seminaret afholdes hos:
Consit Gruppen
Roskildevej 16
2620 Albertslund

Tilmeld dig her

Navn (skal udfyldes)

Virksomhed (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.