Jul2018

Velkommen til Consit Gruppens nyhedsbrev

Så er 2018 ved at nærme sig sin afslutning og vi er klar med det sidste nyhedsbrev i år.

Det blev endnu engang et begivenhedsrigt år for Consit Gruppen.

Vi fortsætter vores vækst og har året igennem gennemført en række spændende projekter hos både nye og eksisterende kunder. Vi er utrolig taknemmelige for det konstruktive samarbejde vi har med vores kunder, og håber at vi fortsat kan leve op til jeres tillid i de kommende år. Microsoft Gold Partner

I 2018 er vi endvidere blevet Microsoft Gold Partner, og har modtaget den højeste kreditværdighed (AAA) fra Bisnode. Som noget helt nyt, er vi netop blevet certificeret Microsoft CRM-partner, og har dermed tilføjet dette produkt til vores CRM-forretningsområde.

Ombygning af Roskildevej 16 er nu helt færdig

I starten af året blev ombygningen af vores domicil på Roskildevej helt færdig. Det er blevet super lækkert, og vi er rigtig glade for at bo i de helt nyistandsatte lokaler, som fungerer rigtig godt for os.

Consit

En væsentlig begivenhed i 2018 var naturligvis også købet af Dynateam A/S. En af de førende Microsoft ERP-leverandører på det danske marked, hvilket er et perfekt match i forhold til vores øvrige forretningsområder. Vi mærker allerede de nye forretningsmuligheder som er opstået, ligesom selve integrationen af de 17 Dynateam medarbejdere er gået over al forventning.

Vi har netop færdiggjort vores strategiplan og budgetterne for 2019. Vi vil fortsat have 100 % fokus på vores fire strategiske forretningsområder: ERP, CRM, ESDH og BI, og vi glæder os allerede til endnu et spændende år.

Case: COBE

I nyhedsbrevet denne gang kan du blandt andet læse en spændende kundecase fra en af vores gode kunder – COBE arkitekter. Læs COBE casen.

Du kan også få et samlet overblik over de produkter og ydelser som vi i dag kan tilbyde vores kunder, herunder også de vigtige integrationer som vi jævnligt udvikler til vores kunder.

Slutteligt kan du læse mere om Microsoft CRM, som er det nyeste produkt i vores portefølje.

Events

I 2019 gennemfører vi løbende en række seminarer og andre aktiviteter som kan være relevante for dig.
Vi lægger løbende nye events ud, så hold dig opdateret her: Consit Gruppen events eller ved at tilmelde dig vores Consit Gruppens event mailingliste.

Slutteligt vil vi alle i Consit Gruppen ønske dig og dine en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

God læsning

Med venlig hilsen

Morten Skovby
Adm. direktør
Morten Skovby