Kender du hele vores produktportefølje?

Consit Gruppen består af to driftsselskaber: Consit A/S og Dynateam A/S. Alle medarbejdere sidder samlet i vores nyrenoverede domicil på Roskildevej 16 i Albertslund.

Consit

Vores produktportefølje

Vi har fire områder som vores strategiske fokus ligger på: ERP, CRM, ESDH og BI.
For alle vores forretningsområder gælder det, at vi samarbejder med virksomheder i alle størrelser og brancher, og både indenfor det private og det offentlige.

ERP

I dag fordeler vores kompetencer på ERP-området sig på konsulenter der arbejder med:

• Oracle ERP
• Microsoft NAV (Business Central)
• Uniconta

Vi hjælper vores kunder med at implementere deres ERP-løsning, optimere forretningsprocesserne og får kundens IT-værktøjer til at spille bedre sammen. Det gør vi fx ved at lave integrationer til kundens øvrige IT-systemer eller ved at bruge add-on løsninger, som kan effektivisere de administrative processer. Vi løser mange forskellige opgaver og vi har erfaring med alt fra opgraderingsprojekter, digital håndtering af dokumenter, strømlining af betalingsprocesser, fakturahåndtering til rejseafregning m.m.

Vi kan også hjælpe de af vores kunder der er interesseret i at arbejde med automatisering og robotics. Her kan vi fx sætte automatiske kontroller op, automatisere periodeafslutning og afstemningsprocesser. Der er rigtig mange muligheder for at lette manuelle processer/opgaver med automatisering.

ERP kundecases

PenSam: Sådan fik PenSam mere værdi ud af sin eksisterende ERP-løsningpensam flag

COBE: Sådan fik COBE styrket samspillet mellem IT-værktøjernecobe

CRM

Som du kan læse i en anden nyhed, har vi netop fået et nyt CRM-produkt på hylden. Det er Dynamics 365 Customer Engagement fra Microsoft.

Vi har også vores eget produkt, MultiMark CRM, som har eksisteret i 20 år, og som vi udvikler på in-house. MultiMark har branchemoduler til virksomheder der sælger Fast-moving Consumer Goods (FMCG), og til virksomheder der har Field Service. Du kan læse mere om MultiMark CRM og branchemodulerne nedenfor.

CRM kundecases

Hans Just: MultiMark CRM Retail styrker Hans Justs forhandlingspositionpensam flag

Nilfisk: JUBILÆUM MED CRM-LØSNINGEN MULTIMARKcobe

ESDH

Skulle du ikke lige vide det, så står ESDH for elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Her har vi også en løsning, som vi selv har udviklet og fortsat udvikler på – FICS. FICS kom til verden i 1990, og er et produkt af 30 års udvikling. FICS kan, udover dokumenthåndtering, også bruges til at håndtere workflows, og er fuldt integreret med Microsoft Office. FICS kan integrere data fra jeres ERP, CRM og CMS løsninger og offentlige registre, som CVR og P-data.

Vi hjælper også statslige institutioner, regioner og kommuner, med pligt til at aflevere IT-systemer til Rigsarkivet, med at udarbejde arkiveringsversioner. Arkiveringsversionerne kaldes også arkivalier, og er data i form af digitaliserede dokumenter, sager, protokoller, lyd, billeder og video.

ESDH kundecases

Øens: Med FICS er der styr på byggesagerneØens

ARGO: Fra manuel postjournalisering til 100 % elektronisk dokumenthåndteringcobe

BI

På BI-området er vi din uafhængige rådgiver, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til lige netop dine behov. Vi har partnerskaber med følgende BI-producenter:
• JetGlobal
• Microsoft Power BI
• SAS Institute

Er du blevet nysgerrig på om vi kan hjælpe din forretning, så kontakt os:

HMC

Henrik Munch Carlsen

Salgschef

hmc@dynateam.dk

+45 21 84 86 21

Odd Rune

Odd Rune

IT-forretningskonsulent

or@consit.dk

+45 31 41 40 98