Kender du hele vores produktportefølje?

Consit Gruppen består af tre driftsselskaber: Consit A/S, Dynateam A/S og Nordic NDC. Alle medarbejdere sidder samlet i vores domicil på Roskildevej 16 i Albertslund.

Consit

Vores produktportefølje

Vi arbejder dedikeret inden for fem strategiske forretningsområder ERP, CRM, ESDH, BI og Travel Management. Vores kundeliste inkluderer både større koncerner, offentlige instanser, samt mindre og mellemstore private virksomheder.

Consit Gruppen produktportefølje

ERP

Alle vores konsulenter har mere end 15 års erfaring med ERP-løsninger og vi tilbyder tre forskellige ERP-løsninger alt efter kundens behov:

• Microsoft Business Central (NAV)
• Uniconta ERP
• Oracle ERP

Vi hjælper vores kunder med at implementere deres ERP-løsning, optimere forretningsprocesserne og får kundens IT-værktøjer til at spille bedre sammen. Det gør vi fx ved at lave integrationer til kundens øvrige IT-systemer eller ved at bruge add-on løsninger, som kan effektivisere de administrative processer. Vi løser mange forskellige opgaver og vi har erfaring med alt fra klassiske ERP-projekter, opgraderingsprojekter, digital håndtering af dokumenter, strømlining af betalingsprocesser, fakturahåndtering til rejseafregning m.m.

Vi kan også hjælpe de af vores kunder der er interesseret i at arbejde med automatisering og robotics. Her kan vi fx sætte automatiske kontroller op, automatisere periodeafslutning og afstemningsprocesser. Der er rigtig mange muligheder for at lette manuelle processer/opgaver med automatisering.

ERP kundecases

Lederne: Sådan blev en stærk IT-organisation endnu stærkere

Case Lederne

PenSam: Sådan fik PenSam mere værdi ud af sin eksisterende ERP-løsningpensam flag

COBE: Sådan fik COBE styrket samspillet mellem IT-værktøjernecobe

CRM

Consit Gruppen har implementeret CRM-løsninger i mere end 20 år.

Vores CRM-konsulenter har alle mange års erfaring med CRM-løsninger og har ydet konsulentassistance og professionel rådgivning til mange kunder igennem årene.

Vi tilbyder løsninger og rådgivning til både mindre og mellemstore virksomheder, samt til store koncerner.

Foruden at tilbyde vores eget CRM produkt MultiMark CRM, har Consit Gruppen valgt at være strategisk partner med Microsoft, en af verdens førende og mest moderne CRM-producenter.

Vi tilbyder to CRM-løsninger. Hvilken type løsning du skal vælge afhænger af din forretning og processer. Du kan læse mere om løsningerne nedenfor:

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Microsofts bud på en CRM-løsningen er en løsning der dækker alle de behov som en salgsafdeling har for kundeindsigt, automatisering af salgsadministration og analyseværktøjer

MultiMark CRM

MultiMark CRM er et dansk udviklet CRM-værktøj, der kan dække alle CRM-behov for både små og store virksomheder. MultiMark CRM består af et grundmodul, som giver dig overblik og struktur i dine kundekontakter og moduler, fx branchemoduler, som du kan tilvælge efter behov.

CRM kundecases

Eurocenter: Sådan fik EuroCenter løst deres administrative udfordringer i forbindelse med event tilmeldinger

MultiMark case

Hans Just: MultiMark CRM Retail styrker Hans Justs forhandlingspositionpensam flag

Nilfisk: JUBILÆUM MED CRM-LØSNINGEN MULTIMARKcobe

ESDH

Skulle du ikke lige vide det, så står ESDH for elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Her har vi også en løsning, som vi selv har udviklet og fortsat udvikler på – FICS. FICS kom til verden i 1990, og er et produkt af 30 års udvikling. FICS kan, udover dokumenthåndtering, også bruges til at håndtere workflows, og er fuldt integreret med Microsoft Office. FICS kan integrere data fra jeres ERP, CRM og CMS løsninger og offentlige registre, som CVR og P-data.

Vi hjælper også statslige institutioner, regioner og kommuner, med pligt til at aflevere IT-systemer til Rigsarkivet, med at udarbejde arkiveringsversioner. Arkiveringsversionerne kaldes også arkivalier, og er data i form af digitaliserede dokumenter, sager, protokoller, lyd, billeder og video.

ESDH kundecases

Øens: Med FICS er der styr på byggesagerneØens

ARGO: Fra manuel postjournalisering til 100 % elektronisk dokumenthåndteringcobe

Business Intelligence

Jet Global

Hurtig og fleksibel BI- og rapporteringssløsning som en af Microsoft Excel. Alle dine økonomiske rapporter som en del af Microsoft Excel med ét enkelt klik. Få hurtig adgang til præcise forretningsdata uanset, hvor du er. Du får økonomisk rapportering, business analytics og BI & OLAP cubes
Læs mere om Jet Global

Microsoft Power BI

Power BI er et forretningsanalyseværktøj der giver dig interaktive rapporter med visuelle analyser. Udforsk data i clouden eller i det lokale mijlø. Du kan se data på nye måder, publicere og dele. Du får også mobiloptimerede rapporter som dine kollegaer på farten kan bruge.
Læs mere om Microsoft Power BI

Tillægsløsninger

Vi kan også hjælpe med rådgivning om forskellige tillægsløsninger til ERP, fx automatisk periode- og kontoafstemning, fakturahåndtering, Output Management og Oracle APEX-løsninger.

Læs mere om vores tillægsløsninger

Nordic NDC

Nordic NDC

Consit Gruppens seneste ”familiemedlem” hedder Nordic NDC.

Nordic NDC har udviklet en travel management løsning, som giver virksomheder adgang til billigere flybilletter. Nordic NDC kombinerer ekspertviden om IT-forretningsløsninger med mere end 30 års ekspertviden og erfaring indenfor erhvervsrejser, indkøb af erhvervsrejser og rejseteknologi.

Læs mere om Nordic NDC

Er du blevet nysgerrig på om vi kan hjælpe din forretning, så kontakt os:

HMC

Henrik Munch Carlsen

Salgschef

hmc@dynateam.dk

+45 21 84 86 21

Odd Rune

Odd Rune

IT-forretningskonsulent

or@consit.dk

+45 31 41 40 98

ML

Mette Larsen

Salgschef

mbl@dynateam.dk

+45 41 87 94 82