fbpx

INVITATION TIL GRATIS VIDEN-SEMINAR MED CONSIT GRUPPEN

Tema: ESDH

Hvor meget spildtid er der i din virksomhed?

Få en systematisk tilgang til det administrative arbejde med ESDH – elektronisk sags- og dokumenthåndtering! Brug mindre tid på de administrative opgaver, øg produktiviteten og skab dig et økonomisk overblik, der gør, at du kan vælge de opgaver, der giver største overskud på bundlinjen.

Et elektronisk dokumenthåndteringsværktøj kan hjælpe din virksomhed med at skabe struktur og overblik over de mange informationer, der findes i virksomheden. Så har du virksomhedens information og dokumentation samlet på ét sted.

Et fundament for god økonomi

Mange virksomheder mangler en struktureret tilgang til, hvordan man sikrer informationer. Konsekvensen er, at jeres dokumentation ender med at være spredt og ustruktureret. Det kan betyde, at de rette informationer ikke er hurtigt tilgængelige for jeres medarbejdere og at I mister overblikket over projektet. I værste fald påvirker det jeres økonomi i en negativ retning.

Let den administrative byrde

FICS ESDH øger jeres overblik og letter virksomhedens administrative arbejde. Så kan I være mere effektive og produktive. Når I har styr på jeres projekter, sager og dokumentation, undgår I spildtid, sure kunder og mistede ordre.

Om Consit Gruppen

Vi har 25 års erfaring med ESDH-løsninger. Med os som samarbejdspartner, får I adgang til viden og bistand fra en af Danmarks mest erfarne ESDH-leverandører.

PROGRAM FOR D. 29/11-18

08.00 – 08.30 Hvorfor dokumenthåndtering

08.30 – 09.00 Hvilken værdi kan en ESDH-løsning tilføre din virksomhed?

09.00 – 09.90 Hvor hurtigt kan man komme i gang?

09.30 – 10.00 Spørgsmål og opsamling

Hent invitationen som PDF

TALERE

Søren Dahl

Søren Dahl
Teknisk direktør
Consit Gruppen

Søren har mere end 25 års erfaring med ESDH-løsninger til både private og offentlige virksomheder.

Tilmeld dig her

Navn (skal udfyldes)

Virksomhed (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.