OBS: vi har fundet vores næste praktikant. Praktikpladen er derfor ikke længere ledig

Skal du i praktik hos Consit Gruppen

Praktik i Udviklingsafdelingen hos Consit Gruppen

Praktikken er for dig der læser til webudvikler, softwareudvikler el.lign. og som skal i tre måneders praktik i forbindelse med dit studie, i perioden januar til marts 2019.

Consit Gruppen søger en praktikant til vores udviklingsafdeling. Vi arbejder med mange forskellige udviklingsopgaver bl.a. udvikler vi på vores eget CRM-system, MultiMark CRM og FICS, et sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH).

Det forventer vi af dig

Du kender måske til: frontend, GUI, design, usability. Men du behøver ikke kende til det hele, bare du er åben for at lære.

Du trives i et uformelt miljø, hvor vi ikke tager os selv alt for højtidelige. Til gengæld skal du være yderst seriøs omkring opgaverne og have lyst til at lære nyt hver dag. Vi forventer også, at du er lærenem, initiativrig og kommer med masser af gåpåmod.

Du tør stille spørgsmål når du er i tvivl om en opgave. Du kommer med den nyeste viden indenfor dit felt, og bruger din viden til at bidrage aktivt med input og ideer. Du er en teamplayer, der også kan tage ansvar og arbejde selvstændigt med opgaver.

Derfor skal du vælge os som dit praktiksted

Hos Consit Gruppen har vi i mere end 20 år leveret IT-løsninger og professionel rådgivning inden for BI, CRM, ERP og ESDH. Vi har kontor Albertslund, i helt nye og flotte lokaler, hvor du kommer til at arbejde sammen med meget dygtige og kompetente kollegaer, som kan give dig værdifuld sparring og vejledning, samtidig med at du får masser af praktisk erfaring. Vi tilbyder dig frihed under ansvar og en praktik, som du selv får mulighed for at præge.

Læs om hvad andre praktikanter synes omat være i praktik hos Consit Gruppen

Ansøgning og spørgsmål vedr. praktik

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos Consit Gruppen? Send din ansøgning og CV til:

Christel Rye Nilson

Christel Rye Nilson

Praktikkoordinator

crn@consit.dk

+45 25 21 04 09