Praktik – Multimediedesigner

OBS: vi har fundet vores næste praktikant. Praktikpladen er derfor ikke længere ledig

Praktik januar til marts 2019

.

Consit Gruppen søger en multimediedesigner-praktikant i perioden januar – marts 2019

Praktikken er for dig, der skal i tre måneders praktik i forbindelse med dit studie, i perioden januar til marts 2019.

Det forventer vi af dig

Du er interesseret i at arbejde med videomediet, og vil gerne være med til at skabe forskellige typer af video, som vi kan bruge i vores markedsføring. I samarbejde med den marketingansvarlige lægger du en videostrategi og eksekverer den.

Du er også interesseret i at hjælpe os med at videreudvikle vores visuelle identitet og design. Du kommer til at arbejde med identitet på alle vores platforme, fx vores hjemmeside, lave illustrationer til SoMe m.m.

Du trives godt i et uformelt miljø, er seriøs omkring dine opgaverne og har lyst til at lære nyt hver dag. Vi forventer, at du er lærenem, initiativrig og kommer med masser af gåpåmod.

Du tør stille spørgsmål når du er i tvivl om en opgave. Du kommer med den nyeste viden indenfor dit felt og bruger din viden til at bidrage aktivt med input og ideer. Du er en teamplayer, der også kan tage ansvar og arbejde selvstændigt med opgaver.

Derfor skal du vælge os som dit praktiksted

Hos Consit Gruppen har vi i mere end 20 år leveret IT-løsninger og professionel rådgivning inden for BI, CRM, ERP og ESDH.
Vi tilbyder dig frihed under ansvar og en praktik, som du selv får mulighed for at præge.

Vi har kontor Albertslund, i helt nye og flotte lokaler, hvor du kommer til at arbejde sammen med meget dygtige og kompetente kollegaer, som kan give dig værdifuld sparring og vejledning, samtidig med at du får masser af praktisk erfaring.

Læs om praktik hos Consit Gruppen

Ansøgning og spørgsmål vedr. praktik

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos Consit Gruppen? Send din ansøgning og CV til:

Christel Rye Nilson

Christel Rye Nilson

Praktikkoordinator

crn@consit.dk

+45 25 21 04 09