Consit Gruppens nyhedsbrev #7

VELKOMMEN TIL CONSIT GRUPPENS NYHEDSBREV

Andet kvartal har været en både spændende og travl periode for Consit Gruppen. Vi har gennemført flere rigtig spændende projekter hos både nye og eksisterende kunder. Samtidig har vi fået integreret vores nye kollegaer fra Dynateam A/S, både strategisk og fysisk i vores lokaler på Roskildevej 16.

Consit Gruppen købte som bekendt aktiemajoriteten i Dynateam A/S pr. 1. april 2018. Dynateam er en af de førende Microsoft Dynamics NAV leverandører. Med købet har vi fået skabt et IT- konsulenthus som har mere end 250 kunder inden for de forretningsområder som vi fokuserer på – ERP, CRM, BI og ESDH løsninger.
Medarbejderne har mange års erfaring fra branchen og har alle stor forretningsforståelse, hvilket gerne skulle komme vores kunder til gode.

NYT PRODUKT PÅ MARKEDET

Flere af vores kunder oplever udfordringer med at holde styr på løbende aktiviteter, der skal udføres i et årshjul eller som skal håndteres af flere medarbejdere, som er afhængige af hinandens deadlines. Vi har derfor i samarbejde med vores kunder, udviklet et helt nyt cloud-baseret aktivitetsstyringsværktøj, som du kan læse mere om her: Activity Flow Management

KUNDECASE

I nyhedsbrevet kan du også læse en spændende kundecase fra en af vores gode kunder – PenSam. Læs PenSam casen her

KOMMENDE EVENTS

I efteråret 2018 gennemfører vi løbende en række seminarer og andre aktiviteter som kan være relevante for dig. Du kan finde samtlige datoer på vores hjemmeside under: Kurser og events

Du kan også holde dig opdateret ved at tilmelde dig Consit Gruppens event mailingliste

God sommer

Morten Skovby
Adm. direktør, Consit Gruppen

morten-skovby