Arrangementet er afholdt. Er du interesseret i at vide mere om digitalisering, så kontakt os på 70 20 20 69 eller info@consit.dk.

Du kan også se vores kommende events her: www.consit.dk/kurser-events/


Digitaliser processerne i økonomiafdelingen

Invitation til gratis viden-seminar med Consit Gruppen

Tema: Digitaliser processerne i økonomiafdelingen

Hvordan arbejder din økonomiafdeling med digitalisering og automatisering?

At automatisere og digitalisere økonomiopgaver kan være en nødvendighed for at følge med udviklingen og være konkurrencedygtig. Desuden giver det færre manuelle arbejdsgange og frigiver en vigtig ressource – tid. Tid, som kan bruges på andre opgaver og særligt opgaver, som skaber værdi for din virksomhed, og som øger din konkurrenceevne

Sådan får du styr på automatisering og digitalisering
Consit Gruppen inviterer til en formiddag, hvor du bliver opdateret på de seneste tendenser indenfor automatisering og digitalisering af processer og opgaver i økonomiafdelingen.

Live kunde case – DTU
Mads Henrik Bang fra DTU fortæller om de digitale tiltag som DTU, og de øvrige universiteter, har taget. Formålet med digitaliseringen er at sikre større effektivitet og at strømline processer indenfor administration og økonomi.

Premiere på Activity Flow Management
D. 24/4 har vi premiere på vores helt nye aktivitetsstyringsværktøj “Activity Flow Management”.
Vores udviklingsafdeling har udviklet værktøjet i samarbejde med vores erfarne konsulenter. Værktøjet kan bl.a. bruges til at styre og håndtere aktiviteter i forbindelse med gentagne arbejdsprocesser, fx månedsafslutning. Formålet er at holde styr på fremdrift og allokeringer af opgaver.

Til sidst vi viser dig mulighederne for at arbejde med moderne ERP.

Om værterne
Consit Gruppen vil med arrangementet øge de danske virksomheders viden om digitalisering i økonomifunktionen.
Consit Gruppen har i mere end 20 år leveret IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning til vores kunder, som tæller både store og mindre virksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor.

Program for d. 24/4-18

08.30 – 09.00 Kaffe, morgenmad og registrering

09.00 – 09.10 Velkommen ved Morten Skovby, Adm. direktør, Consit Gruppen

09.10 – 09.40 Digitalisering i praksis: sådan arbejder økonomifunktionen på DTU med digitalisering, Mads Henrik Bang, Direktør, DTU

09.40 – 10.10 Automatisering: Activity Flow Management i økonomifunktionen ved Marianne Nørskov, Konsulentchef, Consit Gruppen

10.10 – 10.40 Digitalisering og ERP ved Henrik Munch Carlsen, Salgschef og Odd Rune, IT-forretningskonsulent, Consit Gruppen

10.40 – 11.00 Spørgsmål og afrunding

Hent invitationen som PDF: Digitaliser processerne i økonomiafdelingen

Talere

Mads Henrik Bang

Mads Henrik Bang
Direktør
DTU

Arbejder til daglig i Afdelingen for Økonomi og Regnskab på DTU. Har lang erfaring med IT-implemen-tering og ERP-systemer.

Marianne Nørskov
Konsulentchef
Consit Gruppen

18+ års erfaring med rådgivning om IT-forretningsløsninger. Speciale i implementering og forankring af projekt- og økonomistyringsprocesser.

Odd Rune
Account Manager
Consit Gruppen

Erfaren projekt- og implementeringskonsulent indenfor IT-forretningsløsninger, specielt ERP.

Tilmeld dig her

Navn (skal udfyldes)

Virksomhed (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.