Consit Gruppens nyhedsbrev #6

nyhedsbrev billede

Velkommen til Consit Gruppens første nyhedsbrev i 2018

2017 blev endnu et rigtig godt år for Consit Gruppen, og vi er utrolig taknemmelige for den store efterspørgsel, på både løsninger og konsulentydelser, som vi oplever inden for vores forretningsområder. Vi leverede flere spændende projekter i 2017 hos både nye og eksisterende kunder.

Året bød også på en række andre spændende tiltag:

Uniconta Partner

På vores ERP-forretningsområde traf vi en strategisk beslutning om at indgå en partneraftale med Uniconta. Et samarbejde vi forventer os meget af, da Uniconta lige nu er markedets mest interessante Cloud-baserede ERP-system. Både hvad angår kvalitet og økonomi. På under 3 måneder har vi allerede lavet aftale med 9 nye kunder på Uniconta, hvilket er yderst tilfredsstillende. Du kan læse mere om Uniconta her: uniconta-erp

Ombygning

I sommeren 2017 gennemgik vores domicil på Roskildevej 16 en gennemgribende renovering, hvor bygningen både udvendigt og indvendigt blev bygget om. Det tog 4 måneder, hvor vi sad i byggerod og larm, men det er til gengæld blevet super flot, og vi har fået indrettet os helt efter vores eget ønske. Du er meget velkommen til at kigge forbi til en rundvisning og en kop kaffe.

Kundecase

I nyhedsbrevet kan du også læse en spændende kundecase fra en af vores gode CRM kunder – Hans Just

Kommende events

I 2018 gennemfører vi løbende events omkring Elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH) og CRM. Desuden afholder vi seminarer omkring Uniconta ERP og andre relevante værktøjer til økonomiafdelingen. Har du spørgsmål til vores events eller produkter, så kontakt os på 70 20 20 69 eller info@consit.dk

Du kan se alle datoerne her: kurser og events

Du kan i øvrigt holde dig opdateret ved at tilmelde dig Consit Gruppens event mailingliste

Med venlig hilsen

Morten Skovby