15/5-18: Tak for din interesse!

Praktikstillingen er nu besat og vi leder ikke længere efter kandidater til perioden august – september 2018.

Skal du i praktik i januar 2019?

Så send din ansøgning allerede nu til: Christel Rye Nilson, crn@consit.dk

Praktik – Softwareudvikler

Consit Gruppen søger en praktikant til vores udviklingsafdeling, hvor vi bl.a. udvikler på vores eget CRM-system, MultiMark CRM og FICS, et sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH).
Ud over det løser vi mange andre udviklingsopgaver. Vi skal bl.a. til at sætte projekter i gang omkring web-baserede versioner af vores ESDH og CRM løsninger.

Praktikken er for dig, der læser på en videregående uddannelse, og skal i ulønnet praktik.

Det forventer vi af dig

Du har kendskab til et eller flere af følgende:
• Frontend
• Javascript
• CSS
• GUI
• Design
• Usability
• SASS

Projektet

Der er tale om et projekt, hvor vi nyudvikler webbaserede frontends til vore egenudviklede ESDH- og CRM-systemer. Din opgave bliver at varetage selve designet ud fra en faseopdelt udviklingsplan. Vi forventer således, at du er i stand til i samarbejde med vores projektteam at fastlægge og designe de rammer og principper samt gennemgående designkomponenter, som skal være gældende for projektet. I forvejen er database- og brokerfunktioner fastlagt.

Krav til design
Designet skal være responsivt og udvikles efter anerkendte principper og med anerkendte og udbredte værktøjer.

Om dig

Du trives i et uformelt miljø, hvor vi ikke tager os selv alt for højtidelige. Til gengæld skal du være yderst seriøs omkring opgaverne og have lyst til at lære nyt hver dag. Vi forventer også, at du er lærenem, initiativrig og kommer med masser af gåpåmod.

Du tør godt stille spørgsmål når du er i tvivl om en opgave. Du tager imod et godt råd og kan erkende dine begrænsninger. Du er en teamplayer, der også kan tage ansvar og arbejde selvstændigt med opgaver.

Derfor skal du vælge os som dit praktiksted

Hos Consit Gruppen har vi i mere end 20 år leveret IT-løsninger og professionel rådgivning inden for BI, CRM, ERP og ESDH.
Vi tilbyder dig frihed under ansvar og en praktik, som du selv får mulighed for at præge.
Vi har kontor Albertslund, i helt nye og flotte lokaler, hvor du kommer til at arbejde sammen med meget dygtige og kompetente kollegaer, som kan give dig værdifuld sparring og vejledning, samtidig med at du får masser af praktisk erfaring.

Ansøgning og spørgsmål vedr. praktik

Kunne du tænke dig at komme i praktik hos Consit Gruppen? Send din ansøgning og CV til: Christel Rye Nilson, crn@consit.dk

Har du spørgsmål? Så kontakt vores udviklingschef David Robinson på tlf. 70 20 20 69

Læs flere nyheder fra Consit Gruppen