Invitation til gratis viden-seminar med Oracle og Consit Gruppen

Automatisering af afstemninger, behandling af store mængder data og periodeafslutning – hvordan håndterer din virksomhed dette?

For mange virksomheder er afstemnings- og periodeafslutningprocessen en langsommelig, manuel og tidskrævende proces. Mange bruger fortsat Excel, og er ikke opmærksomme på de sikkerhedsrisikoer der følger med, når man ikke har kontrol over data/versioner/brugeradgang m.m.

Mange virksomheder kæmper dagligt med tidskrævende og manuelle arbejdsgange og processer, hvor der ofte afstemmes tusindvis af posteringer fra forskellige datakilder manuelt i Excel. Samtidig stilles der større og større krav til hurtigere periodeafslutning, rapportering, bearbejdning af større datamængder og sikkerhed samt lettere tilgang til information.

Det giver dagligt store udfordringer for økonomifunktionen. Med automatisk afstemning kan du optimere afstemnings- og periodeafslutningsprocessen så du får øget gennemsigtighed, risikostyring og stort overblik over processen.

På seminaret får du får et overblik over hvordan du løser udfordringerne og effektiviserer dine finansielle processer.

Program

Dato: 7/12-17
Tid: kl. 8.00 – 10.30
Sted: Oracle Danmark, Metalbuen 66, 2750 Ballerup

08:00 – 08:30
Kaffe, morgenmad og registrering

08:30 – 10:15
Velkommen ved Morten Skovby, Adm. direktør, Consit Gruppen

Generelle udfordringer ved afstemnings- og periodeafslutningsprocessen, ved Marianne Nørskov, Konsulentchef, Consit Gruppen

Introduktion til automatiske afstemnings- og periodeafslutningværktøjer: Financial Close/Consolidation Cloud Service og Account Reconciliation Cloud Service med transaktionsmatchning, ved Gert Hvarregaard, Solution Consultant, Oracle

10:15 – 10:30
Spørgsmål, afrunding og tak for i dag

Efter eventet er der mulighed for at netværke og tale med eksperter fra Oracle for Consit Gruppe

Jeg vil gerne tilmelde mig gratis viden-seminar d. 7/12-17 kl. 8-10.30 med Oracle og Consit Gruppen

Navn (skal udfyldes)

Virksomhed (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Tlf.

Talere


Marianne Nørskov
Konsulentchef
Consit Gruppen

18+ års erfaring med rådgivning om IT-forretningsløsninger. Speciale i implementering og forankring af projekt- og økonomistyringsprocesser.

Gert Hvarregaard
Solution Consultant
Oracle Denmark

30+ års erfaring med økonomi og bogføring, heraf de 20+ med økonomisystemet Oracle E-business Suite og Oracle Financials Cloud Service

Om værterne

oracle_crtadptr_clr_rgbOracle er verdens største software producent og en af verdens førende leverandører af cloud-løsninger.

Consit Gruppen er et dansk konsulenthus, som har mere end 20 års erfaring med rådgivning og implementering af forretningskritiske økonomistyringsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt: Marianne Nørskov, Chefkonsultent hos Consit Gruppen, Tlf.: +45 20 88 36 06, e-mail: mgnoerskov@consit.dk